LSI skole og kursbrosjyre 2008 PDF 2,9 Mb PDF brosjyre: LSI young learners og familie kurs PDF brosjyre Brighton siden. LSI logo 
 
Kart over språkskolene våre i Latin America Klikk her for LSI Hampstead Språkskolen Klikk her for LSI Brighton Språkskolen Klikk her for LSI London Språkskolen Klikk her for LSI Cambridge Språkskolen Cambridge, England
Cambridge er kjent som en av Englands to største universitets byer med lang historie og tradisjon, og byen blir beskrevet som en av de flotteste byene i Storbritannia.


I dag er Cambridge en blomstrende by med ca 100.000 mennesker, og byens forretningsområde er omgitt av fine bygninger og grønne park områder.

Cambridge har et mangfold av museum og galleri som dekker et vidt aspekt av interesser. I områdene rundt Cambridge finner du mange attraksjoner og spennende steder.

London er bare en time unna med tog fra Cambridge, og skolen arrangerer utflukter dit.

Universitetet i Cambridge ble grunnlagt så tidlig som i 1284, og mange av Universitets bygningene er eksempel på nydelige middelaldersk arkitektur. Som besøkende i Cambridge kan du se "baksiden" av Universitets områdene og med sine store åpne firkantede gårdsplasser omkranset av de store Universitets bygningene, som lener seg ned mot elven Cam.

Om sommeren kan du ta en tur på elven Cam i en av de lange flatbunnende båtene, som lokalt kalles for "en punt". Båtene har ikke årer eller motor, men drives framover med en lang stav, eller "punt".
Du kan enten prøve dette selv, eller du kan leie en båt med fører, og nyte turen på elven godt tilbakelent.

En by for alle årstider. Forestill deg Cambridge om våren med rader av krokus og påskeliljer, grønne plener og kyr som gresser. Om sommeren arrangeres det fantastiske "MAY BALLS", som fyller gatene med musikk, festivitas og sprakende fyrverkeri. Ta på deg det gode varme ull skjerfet og nyt en høstlig spasertur i de nydelige landlige omgivelsene, eller du kan gå forsiktig på det sprø og rimete gresset på de flotte Universitetsområdene en vinterdag. Uansett hvilken årstid du velger å avlegge Cambridge et besøk, eller lengre opphold, vil din belønning være et uforglemmelig opphold.

Cambridge har noe for en hver smak, med sine bokhandlere, puber, ulike foreninger og ikke minst museene. Hvert eneste år, om sommeren, arrangeres det ulike festivaler med folkemusikk og film, samt Shakespeare Festivalen. I de nærliggende områdene rundt Cambridge finner du mange spennende steder med historiske bygninger, som bare venter på å bli oppdaget.

>>Tilbake til LSI Cambridge siden

Sist oppdatert: 19.02.2008© SIOC Study In anOther Country AS
 
SIOC Study In anOther Country AS
Postadresse: Postboks 1850 Nordnes, NO 5817 Bergen
Besøksadresse: Strandgaten 96, 2 etg. 5004 Bergen

Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03 , Mobil: +47 975 63 700
Epost: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen