LSI skole og kursbrosjyre 2008 PDF 2,9 Mb PDF brosjyre: LSI young learners og familie kurs PDF brosjyre Brighton siden. LSI logo 
 
LSI's erfaring er din suksess....
LSI Language Studies International Med over 30 års erfaring, har LSI lang erfaring med å finne det rette kurset for deg. I løpet av disse årene har tusenvis av studenter fra hele verden hatt fordeler av å studere ved LSI.

Tidligere studenter har fortalt oss at de er imponert over sin egen framgang, men også av den vennlige atmosfæren som alle på skolen viser overfor studentene.Å lære et nytt språk i det landet hvor språket snakkes bidrar til at du mye raskere lærer språket i dets opprinnelige form.

Du vil raskt få selvtillit og muligheter til å benytte språket i mange ulike situasjoner.

LSI - International atmosfære
På LSI skolene vil du møte studenter fra hele verden. Du vil lære å dele deres erfaringer med å lære et å snakke fremmed språk. Denne erfaringen vil være både gledelig for deg og gi deg belønning for strevet.

LSI - Språksentra

Alle LSI språksentra er fullt utstyrt med oppdatert undervisningsmateriell og har gode ressurser i et behagelige omgivelser. Du kan slappe av og konsentrere deg om å lære det språket du har valgt.

LSI - Den totale læringsopplevelsen
LSI er mer enn en skole - det er en opplevelse! Kursene er utformet slik at du raskt skal gjøre framskritt i hver av de fire samtaleferdighetene. Gjennom daglig kontakt med andre studenter, din vertsfamilie og lokalbefolkningen, vil du få muligheten til å utvikle dine språkferdigheter. Du vil raskt få selvtillit til å føre en samtale i mange ulike situasjoner.

LSI - Lærerne
Skolens lærere er alle vel kvalifiserte, har en allsidig erfaring og viser interesse for din læringssituasjon. De overvåker dine framskritt og forsikrer seg om at kursplanen du har valgt, er den som passer best til dine behov. Lærerne vennlige, hjelpfulle og klare til å lytte til dine behov!
Dette kjennetegner for øvrig også hele LSI staben.
Lærerne følger den pedagogiske utviklingen nøye, og deltar i skolens utviklingsprogram.

LSI - Interaktive klasserom
LSI klasserommet er stedet hvor språket du har valgt bli undervist på en dynamisk og energisk måte. Våre lærere arbeider aktivt med kommunikasjon i klasserommet, da dette er den mest effektive måten å tilegne seg et nytt språk på. Ved å føre en samtale, og delta i kommunikasjonen i et uttall av ulike situasjoner, samt utforske språket i dybden, vil du raskt beherske de ulike situasjonene.

LSI garanterer det riktige nivået for deg

På den første kursdagen vil du gjennomgå en kvalifisert behovanalyse av din språkkunnskaper og behov. Du vil gjenomgå en skriftlig test, samt gjennomføre et intervju slik at vi kan etablere ditt nivå og slik at du blir plassert på rett nivå og i den klassen som passer for dine behov.

LSI sertifikat - kursbevis
Etter å ha fullført kurset, vil du få et sertifikat - kursbevis, som bekrefter at du har gjennomført kurset, og på hvilket nivå du har oppnådd.

Dette sertifikatet - kursbeviset er vanligvis tilstrekkelig for å dokumentere din språkkompetanse. Dersom du har behov for yterligere dokumentasjon, vil skolen på forespørsel fra deg utstede en kursrapport.

LSI multimedia/Internett

Alle LSI språksenterne er utstyrt med PC rom som kan bli benyttet i regulære undervisningstimer eller for selvstudie. Det er PC program for bl.a å lære intonasjon, å praktisere grammatikk og vokabular bygging.

LSI Gratis Internett tilgang for alle LSI studentene.

LSI Multi-skolesenter gir deg muligheten til å kombinere studiene ved flere skolesteder.

Sist oppdatert: 19.02.2008© SIOC Study In anOther Country AS
 
SIOC Study In anOther Country AS
Postadresse: Postboks 1850 Nordnes, NO 5817 Bergen
Besøksadresse: Strandgaten 96, 2 etg. 5004 Bergen

Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03 , Mobil: +47 975 63 700
Epost: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen