Adresse: SIOC DA, Boks 806, N-5404 Stord, Norway Telefaks nr. til kontoret i Bergen  Birger's mobil Telefon nr. til kontoret i Bergen Klikk her for hovedsiden - skoleoversikten. Klikk her for å sende oss en epost. Auckland, New Zealand
 
Språkskoler i Auckland, New Zealand: LSI Language Studies International og ASPECT International Language Academies.
LSI språkskolen ligger flott til i sentrum av Auckland, og Aspect skolen ligger i like utenfor sentrum ved Auckland Museum og Domain parken.
 
Klikk her for å lese mer om LSI Auckland skolen

Auckland, NZ
LSI Language Studies Internationa San Diego, California LSI språkskolen ligger sentralt til ved hoved shopping gaten Queen Street og Myers parken. Student residensene YWCA og HUIA ligger nær skolen, og Mission Bay stranden er en kort busstur unna. SkyTower er ca 5 min gange fra skolen.

Høyt akademisk nivå, godkjent og akreditert av NZQA med høyeste 3 års godkjenning. Full medlem av FIELNZ og eneste autoriserte TOEIC testsenter i Auckland.

Fyldig og variert utfluktsprogram hele uken i samarbeid med Auckland Adventures, og weekendturer til mange spennende steder på nord og sør øyen. Mange engelskkurs og forretningsengelsk.

Maks. 15 studenter i klassen, gj.snitt er 10-12 og ca 140 studenter.
Du blir tatt veldig godt hand om og får personlig oppfølging hele veien av ledelse og lærere.

>
SIOC skolebesøk fotoalbum skolen - YWCA - HUIA - sentrum

> Auckland oversiktskart og adresse til skolen >> les mer på SIOC
 
Aspect ILA


Auckland, NZ
Aspect ILA San Diego språkskolen Aspect ILA språkskolen ligger flott til i Newmarket like utenfor sentrum, ved Auckland Museum og den store Domain parken. Skolen har lyse klasserom, multimedia lab., student losje, selvstudie rom og bibliotek.
Høyt akademisk nivå, godkjent og akreditert av NZQA med høyeste 3 års godkjenning. Full medlem av FIELNZ.

Fyldig og variert utfluktsprogram hele uken i samarbeid med Auckland Adventures, og weekendturer. Mange engelskkurs, akademisk skoleår, TOEFL eksamenskurs, forretningsengelsk og semesterkurs samt yrkes erfarings program med utplassering i bedrifter og firma innen ditt arbeidsfelt.

Det er maks 15 studenter i klassen, gj.snitt 10-12 og ca 300 studenter.
Du blir tatt godt hand om og får personlig oppfølging.

> Skolefakta PDF - Før avreise info PDF
> SIOC skolebesøk fotoalbum skolen - Railway Residens - sentrum
> Se Aspect ILA Auckland skolevideo, best med bredband Windows Media Player
Apple QuickTime
 

Velkommen til Auckland "The City of Sails" i New ZealandKart over språkskolene våre i Latin America

New Zealand er det første landet i verden som ser soloppgangen hver dag.

Selv om det er et lite land, med kun 3,5 mill. innbyggere, så har New Zealand et stort utvalg av aktiviteter og steder å besøke. Alt fra ekstremsport til strikkhopping og fallskjermhopping, til artige Jet båter som raser avgårde på smale elver, til fine strender med surfing. Du kan dra på hvalsafari og vandre i "bushen" og utforske kunstgalleri.

Det er noe spennende for alle og enhver i New Zealand.

Regionale høydepunkter inkluderer: de nydelige strendene i nord på North Island, geotermiske under i den sentrale delen av North Island, og nydelige gangstier over hele South Island, så vel som ypperlig ski og showbording på både North og South Island. Det tempererte klimaet er ideelt for alle slags aktiviteter - vandring, seiling, og surfing bare for å nevne noe..

Auckland er den største byen i New Zealand med 1 mill. mennesker. Den er bygd på restene av 48 urgamle vulkaner, og dens to havner har gitt byen flotte strender som Mission Bay og perfekte forhold for seiling. Du kan ta en båttur til øyene i Hauraki Gulfen utenfor Auckland eller til Bay of Islands lenger nord som har 144 øyer og bortgjemte strender og et spennende marineliv.

Auckland er finans og forretningssenteret i New Zealand, med mange attraktive shopping muligheter langs Queen Street og i Newmarket.
Du finner lett frem i byen og det meste er innen gangavstand, men det er mye trafikk og veldig mange busser i sentrum, så husk å se til begge sider. De kjører på motsatt side av de vi gjør i Norge, og grønn mann varer bare noen sekunder før det blir blinkende rødt og tid til å springe over.

Auckland har mange nasjonaliteter, og en stor andel er asiatere og kinesere som driver mange av butikkene langs Queen Street og mange av ungdommene kjører såkaldte "boy racers". Det er japanske biler som er trimmet med turboer og spoilere og lager plenti lyd når de durer gjennom gatene.
Dersom du bor i en av studentresidensene kan du lage din egen mat i felleskjøkken, eller du kan velge i blendt mange internasjonale restauranter, som kinesisk, thailansk, asiatisk, meksikansk og "Kiwi" og "Aussi" - australsk type BBQ grillet mat.

Den største samlingen av polynesisk og maorikunst i verden vises på Auckland Museumet, og for deg om ønsker å se typisk New Zealand "bush", kan du ta en tur gjennom Waitakere Ranges vest i Auckland. Det er ikke uten grunn at filmskaperen Peter Jackson fant sitt perfekte hjemland for "The Lord Of The Rings' Middle Earth" i New Zealand, naturlandskapet er fantastisk og må oppleves.

Skolene arrangerer mange utflukter i regi av Auckland Adventures, og du kan oppleve mye av New Zealand til gode studentpriser.

Hva med klatre over Auckland broen, besøke SkyTower, Kelly Tarltons undervannsverden, Auckland Zoo, Bay of Islands, heste riding, sykling, Americas Cup seile skolen SAILNZ, hvit og sort vannsrafting, grottene i Waitomo, hovedstaden Wellington.

Se SIOC fotoalbum fra Auckland City, 17 - 21 november 2005

Auckland Auckland Auckland SkyTower - Mission Control Auckland Harbour Bridge

Sist oppdatert: 06.12.2005 Sydney © SIOC Study In anOther Country - Foto: Morten A. Larsen SIOC

 
SIOC Study In anOther Country, Boks 806, N-5404 Stord
Besøksadresse: Strandgaten 96. 2.etg, Bergen
Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03, Mobil: +47 975 63 700
Email: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten Are Larsen