Telefaks nr. til kontoret  på Stord Klikk her for å sende oss en epost. Klikk her for hovedsiden - skoleoversikten. Telefon nr. til kontoret i Bergen  Birger's mobil Telefaks nr. til kontoret i Bergen Adresse: SIOC DA, Boks 806, N-5404 Stord, Norway Team SIOC - Morten  Birger. Klikk her for  kart og  info om Bergen kontoret vårt.     Adresse: SIOC DA, Boks 806, N-5404 Stord, Norway Telefaks nr. til kontoret  Birger's mobil Telefon nr. til kontoret Klikk her for hovedsiden - skoleoversikten. Klikk her for å sende oss en epost :)
 

ACE Australian College of English, Bondi Junction like utenfor Sydney city er et spennende sted å studere engelsk. Skolen ligger like ved et av Australia's største og mest eksklusive shoppingsenter med flotte restauranter, kinoer og designer butikker som nærmeste nabo.

Drtte er ACE sin første skole, og den ble åpnet i 1981. ACE er den største private engelske språkskolen i Australia, og Bondi Junction er ACE sin største skole for foretningsengelsk og Cambridge eksamenskurs. Her er det mellom 250 til 400 studenter beroende på årstiden.

Skolen ligger 10 min. med tog eller buss nr 380 fra Sydney sentrum, og kun 7 min. med samme buss fra Bondi Beach. For deg som ønsker en kombinasjon av by og strand, er ACE Bondi Junction et utmerket valg. Du kan f.eks bo i Bondi BeachHouse, som er et YHA backpackers hostel 2 min fra stranden.

Skolen har moderne fasiliteter, godt lys og støydemping i klasserommene. De bruker to lokasjoner, hovedskolen og ekstra klasserom i 6 etg i en bygning tilhørende det store Myers og Westfield kjøpesenteret.
ACE skolene har et svært høyt akademisk undervisningsnivå og svært engasjerte lærere, studenter og en hyggelig, høflig og god atmosfære på skolen. ACE er godkjent og akreditert av NEAS, IALC, Study Australia og English.

Det er store klasserom for gruppeundervisning og noen mindre klasserom for privatundervisning.
Student salongen er et romslig og komfortabelt sted hvor du kan slappe av mellom timene, og møte dine nye venner og legge planer for dagen. Det er også et student resursrom med og bibliotek. Her kan du låne engelske bøker og lydkassetter for selvstudie.

Bondi Beach er en 1 km lang gylden sandstrand med tilhørende stor gressplen som strekker seg rundt Bondi Bay, mellom Ben Buckler i nord og Mackenzies Point i sør. Ved den sørlige enden av stranden er det et offentlig saltvanns basseng hvor den berømte Bondi Icebergs Club holder til. Stranden er delt inn i brukssoner som f.eks den sørlige delen av stranden er for surfere for å unngå at badere skal bli overkjørt av surfebrett. Ellers så er stranden for alle og det er bare å nyte surfemiljøet og en "laidback" dag på stranden.

PDF materiell, brosjyrer og faktablad om innkvartering og prislister:

ACE Bondi Junction engelskkurs

Generell engelsk
Cambridge eksamens program
Generell engelsk intensivkurs 20+5 
Preliminary English Test [PET]
Generell engelsk standardkurs 20 leksjoner pr uke
First Certificate in English [FCE]
Generell engelsk deltidskurs 15 leksjoner pr uke
Certificate in Advanced English [CAE]
Forretningsengelsk & LCCI Forretningsengelsk eksamen
Certificate in Proficiency English [CPE]
Andre kurs
IELTS Fast track
Engelskkurs for engelsklærere
TOEIC Fast track
Studieturer
Workit ™
 
Innkvarterings muligheter

Vertsfamilier
Alle vertsfamiliene til ACE ligger alle innefor det lokale offentlige transportnettet i de enkelte byene. Det er lett adkomst til skolene. Noen studenter går eller sykler, mens andre benytter ferje, trikk eller buss. Gjennomsnitts reisetid til skolen fra vertsfamilien er 20 minutter. Ingen studenter vil ha lengre reisetid enn 40 minutter hver vei.

Bondi Beach House, ligger like til høyre før du kommer til Bondi Beach stranden. ca 2-3 min til stranden og bussholdeplass retning skolen.

International Lodge

For ACE students who prefer not to stay with an Australian family, staying in an International Lodge can be a great alternative. International Lodges cater for students and international travellers, and generally offer budget accommodation in individual rooms or dormitories. They may have bathroom and cooking facilities but these are usually communal. They are suitable for individuals or groups.

Apartments
For students who want independence, privacy and the option of cooking their own meals, ACE can arrange self-contained apartments. Apartments generally have a private bathroom and kitchen with cooking utensils provided. Laundry facilities may be available. Apartments may be serviced daily or weekly.

Hotell
ACE can organise hotel accommodation for its students. Hotel suites usually have a private bathroom, telephone, television, small refrigerator and tea and coffee making facilities. Many hotels have restaurants and other facilities such as swimming pool.

Visum til Australia
Du må ha Student visum for studier lenger enn 12 uker, men for studier kortere enn 12 uker klarer du deg med et Turist visum, som du kan søke om på internett. Les mer på DIMA, Immigration Info Australia og Livein Australia

Klimaet
Sydney meget behagelig klima året rundt, mens Brisbane og Cairns har et varmere tropisk klima.

ACE Boomerang Club
Dette er studentenes sosiale klubb.
Klubben har sosiale og sportsaktiviterer de fleste ukedagene, og de drar til interessante steder i og utenfor Sydney hver uke. Noen ganger er det om ettermiddagen, og noen ganger i helgene.
Boomerang klubben sin organisator vil besøke din klasse iløpet av uken og informere om ukens program.
Eksempel på club utflukter: Taronga Zoo, Blue Mountains, ski turer og havne cruise turer, BBQ, surfing mm.
Noen av aktivitetene er kun for studenter over 18 år.

Noen grunner til å studere ved ACE Bondi Beach

* Ledende engelsk språkskole med et utmerket akademisk renomé.
* En fantastisk miks av ulike nasjonaliteter, +40 % fra europa.
* Bredt utvalg av kurs- og valgmuligheter
* Flott beliggenhet nær Bondi Beach og Sydney city
* Kun engelsk er tillatt på skolens område.
* Veldig gode shopping muligheter og underholdning. Utendørskonserter ved The Opera House om sommeren.
* Innvartering i familier og studentresidens nær stranden

Selvstudium
Du har 5 timer i uken til for selvstudie inkludert i ditt engelskprogram som de kaller Programmed Self Access (PSA)

PSA er tid for individuell studie. Ved ACE er det alltid en lærer som vil være tilgjengelg for å svare på spørsmål og overvåke PSA timene. Denne selvbetjeningen er en veldig viktig del av tiden din ved ACE. Heltidsstudenter må tilbringe 5 timer med PSA pr. uke, itillegg til sine 20 leksjoner klasseromsundervisning.
PSA kan finne sted på følgende område på skolen:

a) The News & Homework Rooms

Dette nyhetrs og lekse rommet er åpent fra kl 0800 - 1700 mandag til fredag, og det er overvåkes i PSA tiden av lærere som er til for studentene.
Her finner du mye selvstudie materiale som: bøker, aviser, blader og mye lyttemateriale som f.eks:
- Lytte og forståelse
- Diktere
- Grammatikk øvelser
- Uttale øvelser
- Lytteøvelser for hyggens skyld
- Lese ferdigheter
- Lesing for hyggens skyld
- Eksamens øvelse materiale

b) Data lab
Åpen fra 0800 til 1700 mandag til fredag. Her har du tilgang til spesial programvare for å lære engelsk, samt gratis epost og internett tilgang. Bruk av epost og internett er kun tillatt utenom dine fastsatte PSA tider.

c) DVD rommet
Dette rommet er kun åpent på fastsatte tider om dagen, og kun for PSA. DVD rommet er en utmerket resurs for å hjlpe deg med lytte og lese ferdigheter. Skolen viser en film om uken, på engelsk og med teksting.

d) Conversation Club
Denne "snakke" klubben er en flott måte å forbedre dine taleferdigheter i en avslappet miljø sammen med andre studenter og lærere.

Tilbake SIOC hovedsiden


Sist oppdatert 03.04.2010© SIOC Study In anOther Country AS

ACE - Australian College of English i Manly, Sydney - NSW New South Wales -Australia
Kart til:  ACE Australlian College of English,  Sydney City, Australia.  Google Maps
ACE Bondi Junction - Australian College of English
ACE Bondi Junction - Australian College of English
ACE Bondi Junction - Australian College of English
ACE Bondi Junction - Australian College of English
ACE Bondi Junction - Australian College of English
ACE Bondi Junction - Australian College of English
Utenfor ACE Bondi Junction - Australian College of English
Bondi Junction Myers og Westfield shopingsenter ved siden av skolen.
Bondi esplanade og hovedgaten
Bondi Beach
Skolens studentresidens. Bondi Beach House - YHA sertifisert. 2 min fra stranden. Backpackers og studenter.
 
 
SIOC Study In anOther Country AS
Postadresse: Postboks 1850 Nordnes, NO 5817 Bergen
Besøksadresse: Strandgaten 96, 2 etg. Bergen

Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03 , Mobil: +47 975 63 700
Epost: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen