Babilonia, italiensk språkskole , Taormina, Sicilia, Italia

Skole fremsiden
Undervisnings metoder
Kart til skolen PDF
Prisliste og kursplan 2012 PDF
Skolebrosjyre PDF
Aktiviteter & utflukter PDF
Vilkår

Sicilia for reisende

Den italienske språkskolen Babilonia ligger i sentrum av Taormina, en de mest populære og viktige byer på Sicilia.
Denne italienske språkskolen Babilonia ligger i sentrum av Taormina, en de mest populære og viktige byer på Sicilia.

Ved siden av våre akkrediterte italienskkurs har Babilonia også mange ekstratilbud.
INSTITUT DE FRANÇAIS in Villefranche
Lær italiensk på Sicilia!

Hele området er verdenskjent for sin matkultur og sin helt spesielle rødvin som er laget av druer fra Etna fjellet, Europas største aktive vulkan.

LA NOSTRA SCUOLA - Vår skole
Taormina ligger oppe i fjellet Tauro, rett over Naxos-bukta. Den vakre middelhavsblå bukta og Etna like ved som ofte ryker, gir en fantastisk utsikt. Utsikt har man fra nesten hele Taormina – deriblant fra skolen vår!

Skolen holder hus i en fire etasjers bygning fra 1900-tallet rett ovenfor noen tennisbaner og byparken, den joniske sjø og den store vulkanen. Takterrassen og oppholdsrommet innenfor er et av Taorminas fineste utsiktspunkter.

FASILITETER PÅ SKOLEN:

- fri tilgang til internett
- oppholdsrom med bibliotek, TV, DVD, stereo, video & audio
- air condition i klasserommene
- studiekort som gir rabatt i butikker
- kaffemaskin
- takterrasse med utsikt over Naxos-bukta og Etna

CIAO !

Babilonia er en av svært få språkskoler i Sør-Italia, med beliggenhet ved sjøen i den vakre byen Taormina, full av historie og kultur. Taormina er kjent for sin skjønnhet, sin utrolige historie og arkitektur og måten den tar imot gjester på. Taormina ligger utmerket til for utforskning av kulturskattene på Sicilia.

De færreste er klar over hva Sicilia har å tilby. Med sin sol, sine beige småsten- og sandstrender, det varme blå vannet, den snøkronede vulkanen Etna, skogene og rullende gyllne åser. Sicilia, midt i Middelhavet, har alltid vært et midtpunkt i Middelhavsregionens historie.

Ethvert større europeisk dynasti som ønsket makt i Europa måtte “ha” Sicilia. Alle større middelhavsmakter har satt sitt preg på Sicilia! Viktige kunstneriske, arkitektoniske og kulturelle minnesmerker finnes i så og si hver eneste by og på hvert eneste hjørne på denne øya i Middelhavet.

Byen Taormina er også et viktig arkeologisk sted. Den første greske kolonien i Italia ble grunnlagt i Naxos-bukta. Byen huser også et av verdens mest kjente greske teatre. Her finner de viktigste hendelsene innen film, musikk, dans og teater sted under den internasjonale sommerfestivalen “Taormina Arte”. Det er flere minnesmerker i byen, fra forskjellige perioder, gresk, romersk, bysantinsk, arabisk, normannisk, spansk, fransk osv.

I tillegg til vår italienske språkskole har Taormina mye å by på av hoteller, restauranter, barer, diskoteker, underholdning og sport (windsurfing, dykking, fjellsykling, fjellklatring, rafting, tennis og golf).

Ved siden av våre akkrediterte italienskkurs har Babilonia mange ekstratilbud.

For dem som liker å gå tur er Taorminas omgivelser et paradis. Det er flere stier som leder ned til sjøen, opp til den pittoreske landsbyen Castelmola og opp til toppen på det høyeste fjellet i området, Monte Venere, hvor det sies å ha stått et gresk Venus-tempel.

Hele området er verdenskjent for sin matkultur og sin helt spesielle rødvin som er laget av druer fra Etna fjellet, Europas største aktive vulkan.

Taormina ligger ypperlig til med tanke på tilgang til kulturskatter over hele Sicilia: den rette plassen for å kombinere studier og ferie.

Vi gleder oss til å se deg snart. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal ha et uforglemmelig opphold på vår italienske språkskole.

Ciao e… a presto!

INNKVARTERING:
Da all losji er privat, er det enkelte forskjeller i standard, men alle rom er i henhold til et standardnivå og sjekkes månedlig av vår innkvarteringsansvarlig. Når det gelder standard, må man huske på at romressursene i Taormina er begrenset. Jo raskere du meddeler oss ditt innkvarteringsbehov, registrering og depositum, jo bedre kan vi betjene deg.
Her gjelder: første mann til mølla ..; reservasjon (etter at vi har mottatt depositum). Vær ute i god tid!

Husk at dobbeltrom bare er tiltenkt personer som ALLEREDE kjenner hverandre. Vi innlosjerer ikke personer sammen som ikke kjenner hverandre fra før. Alternativer: Delt leilighet med andre studenter, egen leilighet, værtsfamilie, hotell.

ATTIVITA' CULTURALI ED ESCURSIONI
- Utflukter
Babilonia tilbyr et opplegg for gratis aktivititeter (inkludert i kursprisen) utenom undervisningsprogrammet. Dette kan være filmer, spill og seminarer og andre ting. Våre ukentlige seminarer dekker forskjellige emner fra italiensk litterature og poesi til Sicilia-relaterte emner, bl.a. historie, politikk, matlaging osv ( last ned sample for program for sosiale aktiviteter ).

I tillegg til disse gratisaktivitetene tilbyr Babilonia også betalte guidede utflukter, vanligvis annen hver helg eller noen ganger om ettermiddagen. Som regel tar våre utflukter studentene med til steder som ikke er med blant de utfluktene reisebyråer flest tilbyr. Vi er imidlertid fleksible, slik at vi kan sy sammen program opp til studentenes ønsker. Av og til tar vi studenter med til virkelig spesielle steder utenfor allfarvei, steder bare lokalbefolkningen vet om.

Studenter kan med letthet ta seg til de viktigste stedene med utflukter arrangert av de mange reisebyråene i Taormina. Babilonia tilbyr også mange sosiale aktiviteter, som måltider, teaterforestillinger og konserter organisert både av skolen og noen ganger av studentene selv.

Babilonias kontor er sentrum for skolens aktiviteter. All registrering, innlosjering, aktivititeter osv. organiseres herfra. På begynnelsen av ethvert større kurs ( se liste i kursplanen ) er det en generell innføring om skolen, Taormina og en oppdatert oversikt over aktiviteter. Skolekontoret kan også sette studentene i forbindelse med byråer, hjelpe til med å gjøre ataler og organisere aktiviteter som studentene måtte ønske.

Koordinator for aktivititetene er Peppe Celano, og dette er noen av studentenes uttalelser om ham:

· Jeg ville bli kjent med Sicilia, og det var godt å slippe å organisere alt selv (Adrienne Trudeau)

· Peppe er svært hyggelig og vennlig. En god organisator! (Efreen Wong)

· Forskjellige aktiviteter. Jeg likte filmene med Peppes utmerkede kommentarer (fine selv for begynnere) (Illya Szilak)

· Programmet var svært variert (Doris Hofbauer)

· Peppe er svært kunnskapsrik, hver dag (Jodie Lunn )

· En mengde valgmuligheter for enhver smak (Elizabeth McCardie)

· Turen var storartet. Ekstraturer i fjellene omkring Taormina var storartede. Peppe was great. Etna og Rocca di Novara var en strålende overraskelse! (Rita McCarthy)

· Peppe er svært tålmodig og svarer på alle spørsmål. Han skynder seg tålmodig og ikke som en maskin (Yvonne Clerico)
Temperaturer i Celsius Nedbør i mm


Vis større kart
 
 
SIOC AS, Boks 806, N-5404 Stord, Norway
Telefon: +47 53 41 15 75, Telefaks: +47 53 41 78 66, Mobil: +47 975 63 700
Email:       info@sioc.no
Webside: www.sioc.no
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen