Adresse: SIOC DA, Boks 806, N-5404 Stord, Norway Telefaks nr. til kontoret i Bergen  Birger's mobil Telefon nr. til kontoret i Bergen Klikk her for hovedsiden - skoleoversikten. Klikk her for å sende oss en epost. Boston, Massachusetts USA
 

Språkskole i Boston, Massachusetts USA: LSI Language Studies International
LSI språkskolen ligger fint til like ved Teater distriktet og inngangsporten til Chinatown i Boston.

Klikk her for å lese mer om LSI  Boston språkskolen og engelskkursene  de tilbyr.
Escuela de Idiomas Nerja språkskolen Escuela de Idiomas Nerja språkskolen

LSI språkskolen holder et høyt akademisk nivå og den er ACCET godkjendt. De har mange engelskkurs inkl. FCE, CAE og TOEFL eksamenkurs. Du har tilgang 6 PC'er med gratis internett og engelsk læreprogram. Skolen har et variert aktivitetsprogram hele uken, med weekend turer til New York, Cape Cod, Washington D.C., Philadelphia og Montreal i Canada.
Inkvartering er i vertsfamilier og student residens.
Du blir tatt godt hand om og får personlig oppfølging hele veien.

> SIOC skolebesøk fotoalbum skolen, sentrum og BostonCommon
> Se oversiktskart og adresse til skolen >> les mer om skolen

USA kart som viser byene vi representerer språkskoler. Du kan klikke på byene for  lett å kunne bytte mellom byene... Klikk her for San Fransisco og Berkeley skolene Klikk her for San Diego og La Jolla  språkskolene Klikk her for Boston  språkskolen Klikk her for New York City  språkskolene Velkommen til Boston - "Americas Walking City"

Boston er en vennlig og livlig universitetsby med mange studenter og prestisje universitet som Harvard University, MIT og Emerson College for the Performing Arts. Boston er den største byen i New England, og den ligger fint til i en naturlig havn som munner ut i Massachusetts Bay.
Byen er over 250 år gammel og den utmerker seg med sin historie og sitt kulturelle hjerte som dekker det meste av visuellt og opptrående kunstnere. Om kveldene er det beste av live musikk, sport, dans, teater og god mat som frister rundt et hvert gatehjørne i denne pulserende og spennende byen.

Det er veldig lett å ta seg frem i byen, alt er innen gangavstand og dermed bynavnet "Americas Walking City".

I sentrum ligger Boston Common som er en flott bypark hvor du kan slappe av med en picnic, spille frisbee eller fotball, eller ta en båttur på elven med de berømte Svanebåtene. Om vinteren fryser "the Frog Pond" vannet og det er populært å stå på skjøyter. Rundt parken ligger det mange små koselige butikker, restauranter og studenthus, deriblant International Student House som LSI bruker som sin student residens.

I nærheten av parken finner du den kjente Copley Square med Trinity Cathedral og the State House, samt mange fine butikker og gode restauranter.

Boston er en kjent by på film og TV. Det var her de spilte inn TV serien Ally MacBeal og filmene Alex & Eva med Kate Hudson, og filmen Good Will Hunting med Matt Damon og Robin Williams i hovedrollene. I denne filmen er det en kjendt scene fra en benk i Boston Common parken, like ved statuen av den tidligere presidenten George Washington.

Boston har mye historie, og underskrivelsen av Uavhengighets deklarasjonen som innebar løsrivelsen fra England, og The Freedom Trail som er markert med en rød stripe gjennom store deler av Boston sentrum er sentrale her.
Det var også fra Boston at Captain Joshua Slocum satte seil om morgenen den 24 april 1895 som første seiler alene rundt jorden. Han hadde restaurert sin "Spray" i løpet av 13 mnd og nå ventet hans livs største eventyr rundt jorden alene i seilbåt.

Det er mange spennende steder du kan besøke i nærheten, som f.eks turer til den flotte Martha's Winyard og Nantucket. Du kan stå på ski og tilbringe dagen i Wachusett Mountain og være tilbake i Boston for middag. Eller dra til de nærliggende New England statene Vermont og New Hampshire og dra til Mount Sunapee eller Attish Bear Park Cypress for en skiweekend. Selv om du ikke står på ski det verdt å dra hit, for landskapet er helt fantastisk.

Om sommeren er en utflukt til Cape Cod et must, og den er velkjent for sin 559 miles lange kyst, små landsbyer, naturskjønt landskap, mange avstikkere og mennesker i alle aldre som finner ett pusterom i hverdagen. Det er heller ikke så langt til New York City, Maine og Cape Cod.

Boston Common parken hvor  Svanebåtene er.
The "Original" Cheers pub like ovenfor  Boston Common parken
State House ved Copley Square
Fenway Park fra 1913. Red Sox baseball team spiller her.
Interne linker
Boston Fotoalbum fra SIOC skolebesøk
LSI Boston språkskolen
- den ligger i 4. og 5 etg.
Boston sentrum
- området rundt skolen
Boston Common Park - flott park som ligger 5 min. fra skolen

Eksterne linker:

http://www.bostonusa.com/ Greater Boston Convention and Visitors' bureau website.
http://www.mbta.com/ Public transport in Boston.
www.usavisanow.com/usimmigrationf-1visainfo.htm Useful information on Visas.
www.boston-online.com/

Sist oppdatert: 12.10.2005 © SIOC Study In anOther Country - Foto: Morten A. Larsen SIOC

 
SIOC Study In anOther Country
Postadresse: Postboks 1850 Nordnes, NO 5817 Bergen
Besøksadresse: Strandgaten 96, 2 etg. 5004 Bergen

Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03 , Mobil: +47 975 63 700
Epost: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com - www.enforex.no - www.donquijote.no - www.international-house.no
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen