Institut de Francais, Villefranche sur Mer

Fremside
Spanskkurs
Innkvartering
Fotoalbum fra skolen

Castila's boligtilbud til deg i Granada.

Castila har en egen ”housing manager”, som selv nøye velger ut de ulike boalternativene for studentene. Vi i Castila, tror at du trives i din valgte bolig er noe av det viktigste for at du skal få et flott opphold i Granada. I våre, over 30 år som skole, har vi oppnådd å få de beste vertsfamiliene, og de beste leilighetene i området.

Studentene kan velge mellom følgende boalternativer:

• Spansk vertfamilie
• Delt leilighet med andre studenter fra skolen
• Delt leilighet med spanske studenter
• Egen leilighet
• Hoteller og pensjonat (hostels)

En av skolens leiligheter. 3 min fra skolen.

Alle skolens leiligheter og vertsfamilier ligger innen for en radius fra skolen på maksimum 15 minutters gange. Ved booking av bolig, ber vi studentene om de ønsker å bo i Albaicín – hvor skolen ligger – eller i en annen del av byen.

Det er gode bussforbindelser i Granada, også oppover i området hvor skolen ligger.
I sommermånedene har alle studentene adgang til svømmebassenget på skolen .

Å bo i en spansk vertsfamilie:
Alle skolens vertsfamilier har hatt studenter fra mange land boende hos seg i flere år, og de elsker å bo sammen med, og snakke med studentene. Studentene vil bo i en spansk familie, som ofte består av flere generasjoner, noe som bidrar til at studentene får et stor mulighet til å lære spansk, og ikke minst mye om spansk kultur og levemåte.

Man kan velge mellom å bo i enkelt eller dobbeltrom, og halv- eller helpensjon. (Booking av dobbeltrom forutsetter at det er en annen student “ledig”).

Delt leilighet
Skolen har også et tilbud til sine studenter, om å dele leilighet med andre studenter på skolen, eller med spanske studenter. Leilighetene er meget komfortable, og de har to eller tre soverom. Studentene kan søke om enkelt eller dobbeltrom, vi anbefaler enkeltrom, da det er fint å ha sitt eget lille krypinn. Man deler kjøkken, bad og oppholdsrom, og er selv ansvarlig for at det ser OK ut i leiligheten.

En renholder kommer allikevel, en gang pr. uke. I leilighetene, er det TV, og de fleste leilighetene har telefon for innkomne samtaler. Det er vaskemaskin og sengetøy i leilighetene. Sengetøyet vaskes av hver enkelt beboer.

Individuelle leiligheter
Skolen har også flere standard og luksusleiligheter nær skolen. Her er det viktig at skolen får nøyaktige opplysninger om antall rom, som er ønskelig, samt leieperiode, samt økonomisk ramme for leie av leiligheten. Selvsagt antall beboere i leiligheten.

Hoteller og pensjonater (hostels).
Skolen organiserer dette, ut ifra etterspørsel fra den enkelte student. .

Merk:
I både vertsfamiliene og i leilighetene er alt utstyr tilstede, også sengetøy. Ta gjerne med noen ekstra håndklær.

 
SIOC AS, Boks 806, N-5404 Stord, Norway
Telefon: +47 53 41 15 75, Telefaks: +47 53 41 78 66, Mobil: +47 975 63 700
Email:       info@sioc.no
Webside: www.sioc.no - www.malaca-instituto.no
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen