Birgers mobil telefon Faks nr. til Bergen kontoret. SIOC Study In anOther Country - Hovedside Send epost til SIOC Telefon nr. til Bergen kontoret.        
Hovedside - Maravillas skolen - Spanskkurs - Innkvartering - Aktiviteter - Skolevideo - Kart - Prisliste PDF - Påmelding
Prisliste Maravillas, spanskkurs Benalmadena, Spania Brosjyre Maravillas, spanskkurs Benalmadena, Spania
 
Colegio Maravillas, Benalmádena Spania >> se fotoalbum fra skolen

Benalmádena er en attraktiv kystby på Costa del Sol (ca. 30.000 indbyggere) og den ligger ved foten av Mijas fjellene - kun 18 km. fra Malaga og 8 km fra Málaga’s Internasjonale flyplass. Det er bare en 3,5 timers flytur fra Oslo eller Bergen. Fra flyplassen i Malaga kan du ta lokaltoget til Benalmadena for 1.5€

Byen var opprinnelig en gammel og søvning Andalusisk fiskelandsby med fine strender og restaurete hvite hus. Benalmádena har utviklet seg til en livlig og pulserende by som selv med sin størrelse har beholdt sin sjarm og karakter. Det er et sikkert og fredfyldt miljø, og samtidig er byen stor nok til å tilby gode forretninger, hoteller og restauranter, en stor park og et moderne sportssenter.

Benálmadena har mange tilbud for alle aldre, fornøyelsespark, vannpark, utendørskino, shopping centre, kinoer, casino, 18 hulls golfbane og det populære “Puerto Marina de Benalmádena”, som med sine 980 båtplasser, seilskole, aquarium, dykkerskole - er blitt til ett av favoritt møtestedene om kvelden for ungdomer.
Benalmádena er et perfekt utgangspunkt for kulturelle utflukter til andre byer i Andalusia, eller kanskje også til Marokko som kun er en times ferjetur unna. Klimaet er som hele middelhavsområdet med milde vintre og varmt og fint om sommeren.

Colegio Maravillas startet i 1976 som en spansk privatskole, men åpnet 2 år senere sin nåverende språkskole i en egen bygning.

Skolen ligger på toppen av en moderne bygning med 13 moderne lyse klasserom, utstyrt med audio-visuelle hjelpemidler og air-conditioning. Det er også et bibliotek med et stort tilbud av lesestoff, et multimedia rom med gratis internet, en 25 seters kinosal for konferanser og seminarer, samt en stor overdekket terasse med en kafeteria som er åpen iom sommeren, felles oppholdsrom, lærerrom m.m.

Klassene er små, med gjennomsnitt 8 studenter i klassen og maks. 10.
Dette bidrar til personlig undervisning og god mulighet til å uttrykke seg og ta del i undervisningen. Kurs programmet er basert på 5 ulike nivå fra nybegynner til avansert spansknivå.

På din første skoledag tar du en spesielt laget skriftlig, lytte og muntlig nivå test, for å plassere deg i rett klasse etter ditt språknivå.

Se skolevideoer - Spania kart - Benalmádena kart - se skolebrosjyren i PDF format - Bestille skole brosjyre

Colegio Maravillas er etterhvert blitt utvidet med et tilhørende reisebyrå som heter “Maravillas Travel” og både skolen og reisebyrået blir idag ansett for å være blant de ledende ungdomsorganisasjonene i sørspania. De er medlem av:

FIYTO : Federation of International Youth Travel Organization - siden 1992
ALTO : Association of Language Travel Organizations
Stiftende medlem av AEEA ( Asociación de escuelas de Español en Andalucia )
ELITE : Federation of European language Schools Associations
FEDELE : Federacion de Escuelas de Español como Lengua Extranjera - skolen var en av gunnleggerene for denne organisasjon.

Skolen er anerkjent av universitetet UNIVERSIDAD DE ALCALÁ med CEELE sertifisering/kvalitetsstemplet, Instituto Cervantes, CSN i Sverige og DELE eksamenskurs senter. De har også kurs som kan gi støtte fra Lånekassen i Norge.

Colegio Maravillas holder åpent hele året - fra Mandag til Fredag, fra 09.00 til 20.00.

Spanskkurs

Alle kursene er laget slik at de skal være stimulerende og motivere studentene til å lære spansk hurtig og gjøre store fremskritt på kort tid.
Du kan begynne hver mandag, hver uke.
Read more about the programINTENSIVKURS 20 leksjoner / uke

Totalt 20 timer (x 60 min.) undervisning pr uke i små grupper. Alder: 18+
Nivåer:nybegynnere til avancert. Tid: mandag til fredag 09.30 - 14.00
Kursene er tilgjengelige hele året og du kan begynne hver mandag.

Leksjonene konsenrerer seg om grammatisk struktur, tale og forståelse av vanlig hverdags spansk og uttale. På mellomnivå til avansert nivå fokuseres det på forståelse, kommunikasjon, kreativ skriving, språklige uttrykk og rollespill.

KOMBINASJONS KURS 25 leksjoner / uke

Du deltar på intensivkurset om morgenen og følger deretter privatundervisning i 5 leksjoner, som totalt gir 25 leksjoner i uken. Eftermiddagsleksjonene tilbyr studentene en mulighet til å arbeide med valgfrie språkproblem. Kurset er tilgjengelig hele året og du kan begynne hver mandag.

BUSINESS KURS 30 leksjoner / uken

Dette kurset er en kombinasjon av Intensivkurset og 2 timer privatundervisning hver ettermiddag, som gir deg en total på 30 leksjoner i uken.
Kurset er tilgjengelig hele året og du kan begynne hver mandag.

Privatleksjonene gir deg muligheten til å repetere morgenleksjonen eller ha et skreddersydd program helt tilbasset dine behov, nivå og mål.

Emner som tilbys:
* Forretningspansk (bank, fritid og turisme, internasjonal handel m.fl.)
* Spansk kultur og tradisjoner (aspekter ved Spania, folket, historie og geografi, teater, litteratur, m.m..)
* Spansk historie, kunst eller litteratur

LÆRERUNDERVISNING 20 leksjoner / uken - Spanskkurs for lærere som ikke har spansk som morsmål.

Dette kurset holdes kun i juni og juli. Det er morgenleksjoner med totalt 20 leksjoner i uken (x 60 minuter), og det kreves et avansert spansknivå.
Et typisk program kan dekke emner som uttale, undervisningsmetoder, undervisnings strategi, barne undervisning, leksjons planlegging og undervisnings ordforråd.
I tillegg gir dette kurset spansklærere en utmerket mulighet til å utforske nylige forandringer i språkbruk samt utveksle erfaringer med andre lærere fra andre land.

FORBEREDENDE EKSAMENSKURS 25 leksjoner/uken

Dette kurset holdes kun ved spesifikke datoer - april og oktober - og det er laget for studenter som ønsker å ta en ofisiell spanskeksamen, D.E.L.E. til Instituto Cervantes. Kurset har 20 leksjoner i uken og 5 ekstra leksjoner i uken med minigruppe som fokuserer på forberedelser før eksamen. En ekstra mentor overvåker tilleggsstudiene og analyserer de enkeltes behov og hjelper studenten å melde seg opp til passende eksamens nivå. Eksamens avgiften er ikke inkludert i prisen.

FORRETNINGSKURS 1 : 2 / FORRETNINGSKURS 1 : 3

Dette kurset er tilrettelagt for bedrifter som ønsker å sende sine medarbeidere på et skreddersyd spanskkurs. Det er viktig at lærerene får en oversikt av foretakets profil og klientens jobb før ankomst, detter for å kunne forberede et kurs som møter klientens behov. Kurset kan fokusere på forretningsspansk i alminnelighet, reiser og turisme, bank og finans, sekreterielle studier og andre emner. Leksjonene undervises av kvalifiserte lærere, og gruppen består av maks. 3 studenter som må ha samme spansknivå; mellomnivå kreves.

Kurset holdes om morgenen eller kvelden. Det tilbys også besøk til lokale foretak som komplimenterer leksjonsaktivitetene.

SPANSKKURS + TURISTSTUDIER 3 UKER

Kurset er utformet for studenter på mellomnivå som er interesserte i et kurs som handler om turistindustrien i Spania, kunst, tradisjoner og gastronomi.
Det er et 3 ukerskurs som tilbydes i juli, og det består i hovedsk av 3 emner: turistindustrien, den spanske gastronomien og de populære tradisjonene og fiestas.
Kurset inkluderer 20 timer spanskundervisning + 9 timer dedikert til å lære om turistindustrioen (totalt 87 timer undervisning). I tillegg har programmet , 3 konferranser i uken om spesifikke emner, en heldagsutflukt, og en halvdagsutflukt i selskap med skolens lærere, et stort sportstilbud som f.eks. flamenco danseleksjoner, matlagningskurs, ett typiskt måltid baserat på ”Paella och Sangria”, flamencoshow, sport, med mer.

SPANSK + ANDALUSISK HÅNDTVERKS KURS (Keramikk)

Programmet kombinerar et Intensiv spanskkurs med leksjoner i keramikk.
Keramikkurset er om ettermiddagen, med toralt 9 timer i uken fra kl 17.00 til 20.00.
Klassen har mellom 10 og 15 studenter, og minste kurslengde er 2 uker – hele året gjennom. Kurset holdes i lærerens studio. Teknikken som brukes er den oprinnelige som ble introdusert av de gamle Arabiske sivilisajonene på den Iberiske halvøyen iløpet av deres lange opphold. Resultatet av denne teknikken er en langvarende produkt i sterke farger.

SPANSK SPRÅKKURS FÖR SENIORER (50 år +)

Dette kurset er tilrettelagt for seniorer over 50 år, og det kombinerer spanskkurset med mange aktiviteter, besøk og utflukter.
Språkkurseet består av 2 timer undervisning om dagen, basert på en kommunikativ metode i små grupper om maks. 10 internasjonale studenter. Spansknivå:nybegynnere til avansert.
Kurslengde: 2 uker minimum.
 

HISPANIC STUDIES

1) SEMESTER KURS
Dette kurset tilbys til studenter på mellomnivå i spansk, som er interessert hurtig fremgang i sine språkkunskaper, og tilegne seg en forståelse i spansk kultur i sine artistiske, litterære, historiske or politiske rammeværk.
Programmet gir utmerket forberedelse for studenter som planlegger å arbeide innen felt som krever en grundig kunnskap om spansk språk og kultur. All undervisning er på spansk.

2) SOMMER KURS
Disse kursene er laget for elementær, mellomnivå og avansert nivå studenter, og det holdes i juli og august. Det 4 ukers programmet inkluderer et daglig 3 timers spanskkurs (grammatikk og konversasjon) og 1 eller 2 fag. Hvert fag består av et 5 timers kurs.

Den daglige timeplanen har 3 timer spanskkurs, og en times kurs (eller fler) på spesifikke emner om kultur, kunst, litteratur m.fl.

Ungdoms språkkurs

PÅSKE & SOMMERKURS FOR UNGDOM

Kurset er laget for ungdommer mellom 14 og 17 år, og det holdes i skoleferien - juli & august - med fleksible startdatoer og i påsketiden med start den 10 og 17 april 2006.
Kurset kombinerer formel klasseroms undervisning med et varieret program av fritidsaktiviteter, besøk og utflukter for introdusere de unge studerende til spansk kultur, sport og livsstil. >> les mer ...

KORTTIDS OPPHOLD FOR SKOLEKLASSER

Skolgrupper som ønsker å tilbringe en uke i Spania med et program som inkluderer spanskleksjoner, sport og sosiale aktiviteter, konferanser m.m. har muligheten til å delta på et skreddersydd spanskkurs: dette programmet er tilgjengelig hele året rundt, for grupper på minst 10 studenter og basert på familieinnkvartering.

Colegio Maravillas tilbyr følgende innkvarteringer:
Read more about the program

Spanske vertsfamilier
Det å bo i en vertsfamilie er et spennede alternativ til å bo i en leilighet eller på hotell, og det gir deg en utmerket mulighet til å lære spansk levemåte og praktisere dine nye spankkunskaper.
De fleste av familiene bor innen gangavstand til skolen, mens andre bor 10-15 min. med buss eller tog fra skolen.

Studio leiligheter (Studio-Appartments)
Enkeltrom i boligkompleks ca. 10-15 min. gangavstand fra skolen, nær strendene og sentrum.
Det er uavhengige mini-leiligheter, møblert og med fuldt utrustet kjøkken, bad/toalett, terasse, rengjøring, 24 timers resepsjon, telefon og basseng.

Delt leilighet
Uavhengige komfortable leiligheter i byen, 5 - 10 min. gangtid fra skolen, som er møbleret og har fullt utrustet kjøkken (spansk standard) og bad/toalett.
Leiligheten deler du med andre internasjonale studenter.

Kategori A – Leiligheter med 1 eller 2 soverom, bad/toalett, stue, fullt utrustet kjøkken. For 2 eller personer. Ukentlig rengjøring.
Kategori B – Større leiligheter med 4 eller flere soverom, 2 eller 3 bad/toalett, stue, fullt utrustet kjøkken. Ukentlig rengjøring.

Vi ønsker at alle våre studenter skal være glade og at de liker innkvarteringen vi har lagt tilrette for de, men du kan selvsagt bytte dersom du ønsker det. Det er viktig å huske å respektere dine medstudenter, lærere, familie og andre du møter.

Du møter en ny kultur, et nytt språk og annen mat enn det du gjerne er vandt med hjemme. Det er helt vanlig at det tar litt tid å aklimatisere seg.

Tilbake SIOC hovedsiden


Sist oppdatert av Morten 05.06.2012
Foto: Colegio Maravillas og Morten A. Larsen SIOC - Copyright © SIOC Study In anOther Country AS
Colegio Maravillas språkskolen i Benalmádena, mellom Malaga og Marbella i Spania.
Colegio Maravillas
Språkskolen Colegio Maravillas i Benalmadena
Utenfor Colegio Maravillas i Benalmadena
Undervisning: Colegio Maravillas i Benalmadena
Colegio Maravillas i Benalmadena
Colegio Maravillas i Benalmadena
Colegio Maravillas i Benalmadena
Colegio Maravillas i Benalmadena
Colegio Maravillas i Benalmadena
Colegio Maravillas i Benalmadena
Colegio Maravillas i Benalmadena
Colegio Maravillas i Benalmadena
Colegio Maravillas i Benalmadena
Colegio Maravillas i Benalmadena
Colegio Maravillas i Benalmadena
Colegio Maravillas i Benalmadena
Colegio Maravillas i Benalmadena
Undervisning: Colegio Maravillas i Benalmadena
 
SIOC Study In anOther Country AS
Postadresse: Postboks 1850 Nordnes, NO 5817 Bergen
Besøksadresse: Strandgaten 96, 2 etg. Bergen

Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03 , Mobil: +47 975 63 700
Epost: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen