Guanajuato, Mexico
 

Barcelona Madrid Salamanca Almuņecar Granada Marbella Guanajuato i Mexico er en by med ca. 120 000 innb., og byen er hovedstaden i provinsen. Dette er en av de historiske og kulturelt sett viktigste kolonibyene i Mexico.

Guanajuato ligger i den sentrale delen av Mexico, sør for det høye platået. I 1998 deklarerte UNESCO byen og de omkringliggende sølvminene for en "World Heritage Site".Selv om dette er en liten by, så har den mye å tilby, alt fra flotte kolonitids bygninger til moderne museum, sølvminer og Universitetet.

Mange besøkende blir overrasket av byens sjarm og avslappende atmosfære, og gatene med de billedlige åpne plassene. Guanajuato har også en meget prestisjefull og berømt festival for kultur, musikk, teater og dans, som heter Festival Internacional Cervantino (FIC). Den holdes hvert år iløpet av de to første ukene i oktober, og den tiltrekker artister og turister fra alle verdens hørner.

Guanajuato's berømte "Underground Street", som offisielt heter Calle Miguel Hidalgo, er en nesten 3 km lang og sjarmerende gate som følger elveleiet til den gamle Guanajuato elven.

Byen ligger i Bajo regionen, omringet av bakker og fjell som omkranser en stor skålformet ravine, som byen ligger i bynnen av. Det er et kjendt universitet her, som har en historie som er tett knyttet til tradisjonelle student musikk grupper og musikalske spaserturer i gatene, som heter "callejoneadas".

Men Guanajuato er mye mer enn bare en studentby, det er en sikker by som slett ikke er farlig. Den har et behagelig klima med temp. fra 12-24 ºC om dagen og mye god mat. De som bor her er vennlige, glade og hjelpsomme.
Det er en ungdommelig atmosfære som er dynamisk men samtidig rolig, med masse kulturelle muligheter for shopping, steder å besøke og avslappning. Den er en av de uvanlige stedene som akritektonisk sett kunne være en hvilken som helst middelalderby i Europa.

De fleste flightene til Guanajuato Lufthavn går via Ciudad de Mexico Lufthavnen, og fra Guanajuato Lufthavn er det ca. 40 km avstand å kjøre. Det tar gode 30 minutter til sentrum.

Guanajuato er et godt sted å studere spansk i Mexico. Byen er en liten og rolig universitetsby som kan sammenlignes med Granada og Salamanca i Spania, og det er langt fra turistmassene i Cancún og Cuenavaca.

Skolebrosjyrer :
i PDF format
Skolen er ikke godkjendt av Lånekassen i Norge, og derfor ikke støttet for Tilrettelegingsstipend.
don Quijote spanskkurs og skolebrosjyre 2007. PDF 5 Mb don Quijote prisliste 2007. PDF 5 Mb

Spanskkurs
Generell spansk:
Intensivt spanskkurs (20 leksjoner pr. uke)
Super Intensivt spanskkurs (30 leksjoner pr. uke)
Privatundervisning (One-to-One)
"Spanish for Life" langtids intensivkurs +12 -> 44 uker
Grupper/studiereiser
Offisielle eksamener:
Forberedende spanskkurs for D.E.L.E. eksamen
Spansk for profesjonelle:
Spansklærere
Spansk medisin terminologi kurs
Frivillig arbeid

don Quijote Guanajuato skolen opererer i full koordinering med de andre dQ skolene når det gjelder spanskkurs, undervisningsmetoder, innkvartering og tjenester.

Det betyr at du også kan kombinere spanskkurset her i Mexico med de andre dQ skolene i Spania. Skolen ligger i sentrum, og den har 10 klasserom, ett lærerrom, kontor, multimediarom med internett, hage og terrasser.

Innkvartering
Familie
Student leilighet

Akademisk Direktør : Pedro Rodíguez

  • Flyplass: Best ankomst flyplass er Guanajuato, går som regel flrst til Ciudad de Mexico, og videre med innenriks til Guanajuato Lufthavn.
  • Antall språknivå undervisningen er delt inn i: 6 nivå
  • Spansk lærer kvalifikasjoner: 100 % har en universitets grad, og alle har spansk som morsmål.
  • Fasiliteter for funksjonshemmede studenter: nei
  • Gjennomsnitt alder til studenter: om sommeren 23, og resten av året 25
  • Minimum alder til studenter: 15år, og 18 år for spesifikke voksenkurs
  • Student nasjonaliteter:
    Brasil 7 %, Kina 2 %, Tyskland 8 %, England 6 %, Frankrike 5 %, Holland 4 %, Italia 7 %, Japan 5 %, Korea 3 %, Sveits 2 %, USA 10 %Sist oppdatert 07.01.2007 © SIOC Study In anOther Country AS
Klikk her for Malaca Instituto hovedsiden
Guanajuato i Mexico
Gruppe studenter fra USA
Privatundervisning
Multimedia klasserommet på skolen
Innvendig hall på skolen
Takterrassen på skolen
"Undergrouns Street" - Calle Miguel Hidalgo
"Undergrouns Street" - Calle Miguel Hidalgo
 
 
SIOC Study In anOther Country AS
Postadresse: Postboks 1850 Nordnes, NO 5817 Bergen
Besøksadresse: Strandgaten 96, 2 etg. Bergen

Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03 , Mobil: +47 975 63 700
Epost: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen