Internasjonale språkskoler og språkkurs
Hovedside
- Generell info - Kurspriser og Innkvartering - Påmelding
 
Cusco, Peru - Flyplass henting

Flyplassen i Cusco er kun en nasjonal flyplass. Du vil da sannsynligvis ankomme Peru via den internasjonale flyplassen i Lima. Fra Lima kan du fly videre til Cusco på en time, eller du kan ta en "landtransport" på 24 timer.

Da alle flyene til Cusco går om morgenen, må du ankomme Lima på en lørdag, slik at du kan ta et morgenfly til Cusco på søndag, for så å møte på skolen mandag morgen.

Det er ikke alltid like lett å få en billett fra Lima til Cusco, når du bestiller utenfor Peru. La os få beskjed om du ikke får denne billetten, så skal vi formidle dette for deg til skolen, som vil ordne dette.

Vår skole i Cusco har en ekstraservice til skolens studenter:
"LIMA package"!
Du blir hentet på flyplassen i Lima, kjørt til et "Bed & Breakfast" hotell nær flyplassen. Her har vi reservert en enkeltrom til deg. Neste dag henter vi deg, kjører deg til flyplassen og "gir" deg en enveis flybillett til Cusco! Når du kommer til Cusco, vil din vertsfamilie møte deg på flyplassen. Prisen for denne servicen er US $ 150, og må bestilles og betales på forskudd.

Du har også en annen mulighet til å komme fra Lima til Cusco!
Det går busser fra terminal "Prolongacion Pachacutec". Dette er en tur på 24 timer, som går over fjellene og koster US $ 20. Det er en fantastisk tur over Andesfjellene og du vil passere noen meget høye fjellpass og det er en tøff, kald og vindfull tur. På turen anbefaler vi deg å ta med et varmt teppe eller sovepose. Vær oppmerksom på at du kan fåi høydesyke…. Kombinert med vind, og farlige veier er dette en farlig kombinasjon, spesielt dersom du nettopp har ankommet Peru…

SIOC DA, Boks 806, N-5404 Stord, Norway
Telefon: +47 53 41 15 75, Telefaks: +47 53 41 78 66, Mobil: +47 975 63 700
    Email: info@sioc.no
Webside: www.sioc.no
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten Are Larsen