Internasjonale språkskoler og språkkurs
Hovedside
- Generell info - Kurspriser og Innkvartering - Påmelding
 

Quito, Ecuador - Flyplass henting

Quito's Internasjonale flyplass heter "Mariscal Sucre", og ligger nord for byen. For å komme fra flyplassen til din vertsfamilie eller hotell, dersom du da ikke bruker vår gratis "pickup service", anbefaler vi deg å ta en Taxi. Prisen vil være ca. US$ 3, om natten 50 - 100 % mer. Ta KUN de offisielle taxiene. Disse ser du lett ved å ta en titt på siden av bilen, hvor de har et nummer malt på. De har også en identifikasjon på frontruta. De offisielle taxiene er billigere enn de private, og sikrere. Husk at du ikke lenger er i Norge…..

Selv om vi anbefaler deg å ta en taxi, kan du også ta "City bus" eller trolleybussen "El Trole". Dersom du har mye bagasje med deg, kan de nekte å ta deg med….
Ta heller "Carcelen-Congreso" eller Pinar Alto-Hotel Quito". De kjører til den "nye" byen hvor skolen og din vertsfamilie holder til.

Quito flyplassen i EcuadorKommer du til Quito med buss, vil du sannsynligvis ankomme til "Terminal Terrestre", syd i den gamle bydelen. Noen av de private busselskapene har sine egne bussterminaler i den nye bydelen. Vi anbefaler deg nok en gang å ta en av de offisielle taxiene til din vertsfamilie eller hotell. Prisen er ca. US$ 3.
Du kan også ta "El Trole", som stopper noen kvartaler unna terminalen, på "Cumanda" buss stopp.

Quito Lufthavn's egen internett side
Klikk her

SIOC DA, Boks 806, N-5404 Stord, Norway
Telefon: +47 53 41 15 75, Telefaks: +47 53 41 78 66, Mobil: +47 975 63 700
    Email: info@sioc.no
Webside: www.sioc.no
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten Are Larsen