Internasjonale språkskoler og språkkurs
Hovedside
- Generell info - Kurspriser og Innkvartering - Påmelding
 
Sucre, Bolivia - Flyplass henting

Sucre's flyplass er en internasjonal flyplass, så dersom du flyr inn til Boliva fra en internasjonal flyplass vil du lande på La Paz int. flyplass.
Flyene til Sucre går om morgenen, så du må beregne ankomst i La Paz på lørdag, for videre transport lørdag eller søndag morgen.

Det går også busser til Sucre.
Vår skole i Sucre har en ekstraservice til skolens studenter: "Sucre package"!
Du blir hentet på flyplassen i La Paz, kjørt til et "Bed & Breakfast" hotell nær flyplassen. Her har vi reservert et enkeltrom til deg. Neste dag henter vi deg, kjører deg til flyplassen og "gir" deg en enveis flybillett til Sucre! Når du kommer til Sucre, vil din vertsfamilie møte deg på flyplassen.
Prisen for denne servicen er US $ 150, og må bestilles og betales på forskudd.

Du har også en annen mulighet til å komme fra La Paz til Sucre!
Det går busser fra buss terminalen til Sucre. Dette er en tur på 17 timer, som går over fjellene og koster US$ 14. Det er en fantastisk tur over Andesfjellene og du vil passere noen meget høye fjellpass og det er en tøff, kald og vindfull tur. På turen anbefaler vi deg å ta med et varmt teppe eller sovepose. Vær oppmerksom på at du kan få høydesyke…. Kombinert med vind, og farlige veier er dette en farlig kombinasjon, spesielt dersom du nettopp har ankommet denne høyden…

SIOC DA, Boks 806, N-5404 Stord, Norway
Telefon: +47 53 41 15 75, Telefaks: +47 53 41 78 66, Mobil: +47 975 63 700
    Email: info@sioc.no
Webside: www.sioc.no
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten Are Larsen