SIOC Study In anOther Country - HovedsideSend epost til SIOCTelefon nr. til Bergen kontoret.
Hovedside - EUREKA - Spanskkurs - Innkvartering - Aktiviteter - Prisliste - Kalkulator - Påmelding
 
EUREKA ligger i en 150 år gammel byggning i sentrum som er renovert og modernisert. Skolen ligger ca 500 m fra "La Puerta del Sol" i sentrum av Madrid.

EUREKA er en skole som har som hovedmål å lære spansk til utlendinger. Deres undervisningsmetode er basert på direkte kontakt mellom lærer og student, og etablere en avslappet atmosfære slik at læreingen kommer naturlig og forsterkes gjennom øvelse og kommunikasjon. Det er maks. 7 studenter i klassen, noe som gir en intensiv undervisning og god valuta for pengene. Alle lærerene ved skolen har gjennomført skolens egne lærerekurs i sin egne undervisningsmetode.
Skolen har 12 klasserom, et resurs bibliotek, videorom, PC'er med internett ved resepsjonen, kjøkken, automat for varm og kald drikke, samt fine leiligheter i etasjen ovenfor skolen med internett tilkobling i veggen. I klasserommene har de nye lydisolerte vindu ut mot gaten for å skape et best mulig undervisningsmiljø for studenter og lærere.

Skolefakultetet er sammensatt av lærere som er sertifiserte i emner som klassisk spansk, spansk språk, spansk kust og litteratur. Alle lærere har blit nøye utvalgt av skolens akademiske styret og kurset i skolens egen undervisningsmetode for å kunne gi best mulig undervisning for studentene.

Flere av Madrid's museum og kjente steder, bygninger og monumenter ligger i nærheten av skolen, og du vil oppleve byens kulturelle ansikt på nært hold. Som f.eks. El Museo del Prado, El Centro de Arte Reina Sofia, El Palacio Real, El Parlamento, El Teatro Real, La Plaza Mayor og La Puerta de Alcalá.

Se EUREKA skolens layout - Madrid Metro kart

Generell spansk
Andre kurs
Generell spansk intensivkurs 20
Ettermiddags spanskkurs
Generell spansk intensivkurs 30
DELE forberedende eksamenskurs
Privatundervisning "One 2 One"
Matlagingskurs
Dansekurs: Salsa, Merengue eller SevillanasInnkvarterings muligheter

Vertsfamilier

Alle familiene som huser EUREKA sine studenter er lokalisert maks. 15 minutter med buss eller metro fra skolen.
Skolen har nøye valgt familiene for å forsikre seg om at alle studentene får et hyggelig og lærerik hjemmlig atmosfære hos sin vertsfamilie.

Prisen for innkvarteringen i en spansk familie er 90 Euro pr. uke, og da er det enkeltrom med skrivebord, skriverbordslampe og varme om vinteren.

  • en dusj pr. dag
  • ukentlig bytte av sengetøy og handkler
  • egen nøkkel til huset, slik at du kan komme å gå som du selv ønsker.
  • klesvask en gang for uke

I studio leiligheter >> skisse >> typisk studio skisse

Lokalisert 2 minutters gange fra skolen. Det er 12 studio leiligheter tilgjengelige nær skolen, og de har alle soverom, oppholdsrom, bad/toalett og fullutrustet kjøkken (etter spansk standard).

For å bestille leilighet her må du betale et 100€ depositum, som senere returneres siste dagen din før avreise når du leverer tilbake nøklene og leiligheten er i samme stand som da du ankom.

Leigen er 750€ pr. 4 uker eller 200 pr. uke. Inkludert i prisen:gass, vann, støm og vedlikeholds kostnader.

Alle studio leilighetene har TV, air condition, varme, vaskemaskin, kjøleskap, samt bakersovn eller microbølgeovn. Telefoner er ikke installert, men studenter kan få de installert på egenhand. Studio leilighetene er møblert for en person.
Dersom to studenter ønsker å dele en slik leilighet, eller du får en gjest, vil leien øke med 10€ pr. dag.

Leiligheter >> skisse

Det er også 5 leiligheter tilgjengelig nær skolen. De består av to soverom, en stue, kjøkken, bad/toalett (som enten er 2 fulle bad/ eller et halvt bad og et helt bad/ eller et halvt bad)

Leiligheten kan reserveres avhengig av tilgjengelighet. For å bestille leilighet her må du betale et 100€ depositum, som senere returneres siste dagen din før avreise når du leverer tilbake nøklene og leiligheten er i samme stand som da du ankom.

Alle leilighetene har TV, air condition, varme, vaskemaskin, kjøleskap, samt bakersovn eller microbølgeovn. Telefoner er ikke installert, men studenter kan få de installert på egenhand.

Leigen er 1 250 € pr. 4 uker eller 350 € pr. uke. Inkludert i prisen:gass, vann, støm og vedlikeholds kostnader. Dersom leiligheten leiges av 3 personer, er prisen 1 400 € pr. 4 uker, eller 380 € pr. uke. Rommene er møblert for en person, og dersom to studenter ønsker å dele rom eller en får en gjest, vil leien øke med 10€ pr. dag.

I delte leiligheter

a) I samme bygning som skolen >> rom skisse

Leilighetene har 7 rom, bad/toaletter, en stue og kjøkken.

For å bestille leilighet her må du betale et 100 € depositum, som senere returneres siste dagen din før avreise når du leverer tilbake nøklene og leiligheten er i samme stand som da du ankom.
Alle leilighetene har TV, varme, vaskemaskin, kjøleskap, samt microbølgeovn.

Hvert rom har Internett tilkobling i veggen ved skrivebordet.

Leigen er 450 € pr. 4 uker, eller 130 € pr. uke pr. rom. Dersom 2 studenter ønsker å dele samme rom, blir romleigen 660 € pr.4 uker (190 € pr. uke)
Inkludert i prisen: gass, vann, støm og vedlikeholds kostnader.

Rommene er møblert for en person, og dersom to studenter ønsker å dele rom eller en får en gjest, vil leien øke med 10€ pr. dag.

b) 10 minutos in Metro from school >> rom skisse

Det er 2 delte leiligheter tilgjengelig, og hver huser 4 til 6 studenter.
For å bestille leilighet her må du betale et 100€ depositum, som senere returneres siste dagen din før avreise når du leverer tilbake nøklene og leiligheten er i samme stand som da du ankom.

Leilighetene har stue, kjøkken, TV, varme, vaskemaskin, kjøleskap, samt bakersovn eller microbølgeovn. Telefoner er ikke installert, men studenter kan få de installert på egenhand.

Leigen er 400 € pr. 4 uker (110 € pr uke) pr. rom. Dersom 2 studenter ønsker å dele samme rom er leigen 480 € pr. 4 uker (140 € pr. uke)
Inkludert i prisen: gass, vann, støm og vedlikeholds kostnader.

Rommene er møblert for en person, og dersom to studenter ønsker å dele rom eller en får en gjest, vil leien øke med 10€ pr. dag.

I hotell eller hostell

Dersom du ønsker, kan vi reservere hotel eller hostell nær skolen.
Raten for et enkeltrom på hotell varierer fra 70 - 140 € pr. dag, mens raten
for enkeltrom på hostell varierer fra 35 til 60 € pr. dag.

Student residens (dormitory)

Student residens/dormene ligger nær skolen, og du kan velge mellom enkeltrom og dobbeltrom.
Ratene varierer fra 540 € for et dobbeltrom uten måltid, til 840 € for enkeltrom med helpensjon.


EUREKA har også et eget program for måltider for sine studenter

De tilbyr frukost på en kafeteria til venstre for inngangen til skolen. Frukosten inkl. kaffi eller te, med toast, tebrød eller "churros" som en gjerne dypper i sterk varm sjokolade. Lunsj serveres på en restaurant nær skolen.

En lærer spiser alltid sammen med studentene ved måltidene, og all konversasjon holdes på spansk. Dette bidrar til en vennlig og avslappet atmosfære som gjør at en blir lettere kjent med hverandre.

Skolen valgte å servere måltidene på restaurant fordi en tidligere opplevde at studenter som spiste sammen med familiene sine kommenterte at "de alltid spiste det samme", eller " at det alltid servers kaldt", "vi spiser alltid alene" osv.
EUREKA har sin egen salong i restauranten og de garanterer for kvaliteten på maten og restauranten.

Måltidene er typiske spanske retter som paella, gazpacho (kald grønsaksuppe), spansk omelett m.m.
Dersom en student ikke ønsker å spise sammen med skolen er det ok, og det er mange andre restauranter like ved en kan utforske.

Tilbake SIOC hovedsiden

Sist oppdatert 11.02.2006
Bilder og design Morten A. Larsen Copyright © SIOC Study In anOther Country


Lær spansk i Madrid

EUREKA språkskolen ligger i 3 etasje
EUREKA språkskolen
EUREKA språkskolen
EUREKA språkskolen - klasserom
EUREKA språkskolen - klasserom
EUREKA språkskolen - klasserom
EUREKA språkskolen - leilighet, enkeltrom  i etasjen ovenfor skolen
EUREKA språkskolen - leilighet, enkeltrom  i etasjen ovenfor skolen
Utsikt fra et klasserom, mot Operahuset på Plaza Isabel II
 
 
SIOC Study In anOther Country
Postadresse: Postboks 1850 Nordnes, NO 5817 Bergen
Besøksadresse: Strandgaten 96, 2 etg. Bergen

Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03 , Mobil: +47 975 63 700
Epost: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen
 
CEELE akreditering fra Universitetet i Alcala, SpaniaInstituto Cervantes akreditering, SpaniaFedele medlemskap, SpaniaAsociacion de escuelas de español de madridCamara, Madrid - Centro Colaborador para los examenes de español de los negocios y el turismo