Skolebrosjyre 2008. Hampstead School of English. PDF fil 3.5 Mb Prisliste 2008. Hampstead School of English. PDF fil 0.3 Mb  
 
The Hampstead school of English i London, England.

Skolen ble etablert i 1977 av partnerene Jill og Leslie Sieff, og skolen har vokst med tiden.
Idag er det rundt 350 studenter som til en hver tid går på engelskkurs som varer fra noen uker til flere måneder.

Hampstead er en av London's best bevarte gamle landsbyer, omgitt av et 800 mål stort område kjent som "The Heath". Her er det mange kjente forfattere som Keats og andre intelektuelle som bor og har bodd i Hampstead landsbyen og rundt "the Heath".

Det er tolv språknivå på skolen, fra nybegynner til avansert nivå. Det er maks 8 studenter i minigruppene og 15 i standard klassene. Lærerene og staben på skolen er svært engasjerte i å gi en utmerket undervisning, innkvartering og omsorg for hver student. Du kan studere engelsk i 15, 20 eller 30 leksjoner pr. uke. Skolen har også eksamensforberedende kurs til TOEFL, IELTS, TOEIC og Cambridge Eksamen.

The Hampstead School of English har innkvartering for studenter i familier, private residenser, hotell eller egne studio leiligheter av høy kvalitet med internett nettverk på rommene. De fleste innkvarteringene ligger 20-35 min fra skolen.

Skolen forsikrer seg om at det ikke er to fra samme nasjonalitet i familien, for å gi deg muligheten til å snakke engelsk på fritiden og bli kjendt med studenter fra andre land.

Ved å studere engelsk ved Hampstead School of English vil du ha din sosiale timeplan full. Skolens ukentlige programm har noe for alle, og det kan være museumsbesøk, turer i og rundt London, sport, fester, gåturer, pub turer, disco og mye mer. I helgene kan du velge minst to utflukter til andre byer av interesse utenfor London.
På din første skoledag tar du en spesielt laget skriftlig, lytte og muntlig plasserings test, slik at de kan plassere deg i rett klasse etter ditt språknivå.

Skolens layout - Slideshow - London kart - Hampstead kart - Transport til Hampstead - Før du ankommer London

Akrediteringer
Skolen er medlem av tre separate kvalitetsfokuserte organisasjoner, som forsikrer at du mottar best mulig service til en hver tid.
Disse organisasjonene er :English UK, IALC og EAQUALS. Skolen blir årlig inspisert av: British Council, EAQUALS og IALC

Accreditation logos
Quality English

Skolen har et utmerket nettverk av familier og andre innkvarteringer innen kort avstand til skolen, som ligger like i utkanten av London Central og nær attraktive boligstrøk som bidrar til rimelige reisetider.

De fleste innkvarteringene ligger innen 20 - 35 min reisetid, men London er en storby hvor det av og til kan det være forsinkelser i den offentlige transporten. Når innkvarteringen ikke er innen gangavstand, d.v.s. mer en 20 min til fots, gjør skolen sitt beste for at studentene plasseres langs direkte transport ruter for busser som stopper like utenfor skolen.

All innkvartering er avhengig av tilgjengelighet, og spesielt om sommeren er det best å sette opp et nestevalg for ønsket innkvartering.

Vi ønsker at alle våre studenter skal være glade og at de liker innkvarteringen vi har lagt tilrette for de, men du kan selvsagt bytte dersom du ønsker det. 

Engelskkurs >> test dine engelskkunskaper...

Alle kursene er laget slik at de skal være stimulerende og motivere studentene til å lære engelsk hurtig og gjøre store fremskrit på kort tid. Du kan begynne hver mandag hver uke.
Read more about the program English 15 om morgenen
Morgen klasseundervisningen konsentrerer seg om å forbedre alle aspekt ved din engelsk. Kurset går over tre leksjoner hver dag, og du får ca en times lekser hver dag. Totalt 15 leksjoner i uken.

English 15 om ettermiddagen
Generell engelsk undervisning er også tilgjengelig om ettermiddagene.Innhold er likt som morgen undervisningen, som konsentrerer seg om å forbedre alle aspekt ved din engelsk. Kurset går over tre leksjoner hver dag, og du får ca en times lekser hver dag. Totalt 15 leksjoner i uken.

Engelsk 20
Engelsk 20 kurset har i 5 leksjoner i tillegg til morgen underfvisningen. Målet er å forbedre dine engelsk tale og kommunikasjons kunnskaper.

Engelsk 25
Målet med dette kurset er også er å forbedre dine engelsk tale og kommunikasjons kunnskaper.
Det er mer intensivt, og tilbyr i 10 leksjoner i tillegg til Morgen 15 kurset.

Engelsk 30
Engelsk 30 kurset har 30 leksjoner i uken, og tilbyr en kombinasjon av morgen og ettermiddags kursene.
Dette er skolens mest intensive kurs.

Engelsk 25, eller 30 inkl. Business
Kurset er laget for studenter med mellomnivå eller høyere engelsknivå, som trenger engelsk i forretnings,- eller yrkessammenheng. Kurset har 15 leksjoner pr uke med "Morning" kurset og 10 leksjoner pr uke med forretningsengelsk.

Engelsk 25 eller 30 inkludert "English for Tourism"
Dette kurset er designet for å forberede studenter til forskjellige eksamener i English for Tourism. Vennligst ta kontakt for mer info.

Engelsk 25 eller 30 inkludert IELTS
Denne IELTS eksamen er designet for studenter som ønsker å studere ved et engelsk universitet eller college. Kurset passer for studenter med engelsknivå minimum "øvre mellomnivå", og kurset har 15 leksjoner pr. uke med morgen undervisning, fulgt av 10 leksjoner pr. uke med IELTS eksamens forberedelser.

Engelsk 25 eller 30 inkludert TOEIC
TOEIC er en viktig kvalifisering for studenter som trenger å forbedre sitt engelsknivå i en jobb relatert situasjon. Kurset har 15 leksjoner pr. uke med morgen undervisning, fulgt av 10 leksjoner pr. uke med TOEIC eksamens forberedelser. Målet med kurset er å forbedre dine testresulteter så hurtig som mulig.
Engelsk 25 eller 30 inkludert TOEFL
TOEFL er en eksamen for studenter som ønsker å søke opptak ved et americansk universitet eller college. Kurset har 15 leksjoner pr. uke med morgen undervisning, fulgt av 10 leksjoner pr. uke med TOEFL eksamens forberedelser. Undervisningen konsentrerer seg om øvelses tester og TOEFL test teknikker.
Universitets forberedende kurs
Kurset har 15 leksjoner med morgenundervising, og 10 leksjoner pr. uke med engelsk for akademiske hensikter, samt 2 privatleksjoner pr. uke. Forberedende Engelskkurs for universitetsstudier i Storbritania og engelskspråklige universitet.
Engelsk for yrkesprofesjonelle - Professional English
Kurset har 15 leksjoner pr. uke med "English 15 mini-group" med maksimum 8 studenter i klassen, og 10 leksjoner med spesialist privatundervisning.
Akademisk Studie År program 15 / Akademisk Studie År program 25
Kursene varer i 24, 36 eller 48 uker. Studentene har 15 leksjoner om morgenen. På Akademisk Skoleår 25 er det 10 tilleggs timer med følgende valgmuligheter: Forretningsengelsk, Engelsk for turistnæringen, IELTS, TOEFL, TOIEC eller BEC.
Cambridge Eksamens kurs
Kursene har fastsatte datoer og de er kun for studenter som har registrert seg for eksamen. I tillegg til å ha en nivåtest, må du ta og bestå en intern test for å kunne bli tatt opp til dette kurset. ( Vennligst se prislisten ).
GMAT
Skolen tilbyr et GMAT kurs som fokuserer på fleksibilitet og er skreddersydd for å passe til den enkeltes behov.
Super Intensiv IELTS
Kurset har fast start og sluttdato og det varer i 2 uker. Dette kurset tilbyr IELTS eksamensforberedelser.
( Vennligst se prislisten ).
Super Intensive TOEFL
Kurset har fast start og sluttdato og det varer i 2 uker. Dette kurset tilbyr TOEFL eksamensforberedelser.
( Vennligst se prislisten ).
Engelsk i London
Kurset har 15 leksjoner pr. uke om morgenen, og et ettermiddags sightseeing program med kulturelle og historiske steder av interesse, eller til steder det bare er gøy å dra til !
Mini Grupper
De følgende kursene er også tilgjengelige i Mini Grupper - undervisning med maks. 8 studenter. Engelsk 15, Engelsk 25, Engelsk 30 og Profesjonell Engelsk. ( Vennligst se prislisten ).

Innkvartering i Hampstead
Read more about the program Familie
Du kan bo hos en lokal vert, som kan være en typisk "familie" med far, mor og barn, eller et samboerpar eller single personer som ofte er pensjonerte.
London er en kosmopolitisk storby med mange forskjellige mennesker fra ulike bakgrunner. Dette gjenspeiles i skolens familier.

Alle vertsfamiliene liker å ønske utenlandske studenter velkommen i sitt hjem, og de behandler studentene som en del av familien, og de forventer at de tilpasser seg familielivet og rutinen. Du spiser som regel maten sammen med familien og tilbriger en del tid sammen. Det er til en hver tid ikke mer enn 3 voksne studenter innkvartert i samme familie.

Skolen forsikrer seg om at det kun er en student med samme morsmål i huset, dersom det ikke er andre omstendigheter som f.eks. studenter som reiser sammen, eller ved spesifikk forespørsel. Men skolen kan ikke garantere at de kan skaffe delt dobbeltrom for studenter som reiser alene, men de vil forsøke så godt de kan.

De fleste familiene tilbyr frukost og et kveldsmåltid (halvpensjon) tilgjengelig som hel uke eller halv uke mandag t.o.m. torsdag valgmulighet, men det er også mulighet å bestille familie som bed breakfast (kun frukost). Generelt sett ankommer studentene familien på søndag, og reiser hjem på lørdag etter endt kurs. En innkvarterings uke reknes fra søndag til lørdag kl 12:00.

Vertsfamiliene passer for studenter som ønsker å erfare det å leve i et "typisk London hjem".
Studentene bør være villige til å tilpasse seg familiens daglige rutine og dele og utveksle kulturelle forskjeller.

Superior Familie
Denne innkvarteringen er den samme som familie, men du har ditt eget bad/toalett, vanligvis "en-suite" i sammenheng med rommet du har.
Det er veldig få slike innkvarteringer, så det er fint om du setter opp et andrevalg ved bestilling. Slik innkvartering passer fint for studenter som er villig til å betale litt ekstra for eget bad/toalett.

Multi-stay / private hjem

Multistay er store privateide hjem hvor mer enn 3 voksne studenter bor samtidig (4+ voksne). Rommene leies ut til studenter, og eieren eller "manageren" er tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle problem med innkvarteringen, som studentene måtte ha. Det er faste mattider for middag, og du det er felles bad og toalett. Noen "multistays" har felles områder hvor studentene kan slappe av og se på TV, mens andre hus kun har et fellesrom.

Denne type innkvartering kan bestilles som Bed & Breakfast eller halvpensjon. Passer godt for studenter som ønsker å bo i relativt uavhengig liv, men samtidig ha komfort og få mye for pengene. Studetene kan ha liten kontakt med de andre gjestene og eieren. Ser man bort fra de faste måltidene, er du helt fri til å komme å gå som du selv ønsker.
Klikk her for å laste ned PDF Faktablad om Familie, Superior Familie og Multistay, på engelskLast ned faktablad om Familie, Superior Familie og Multistay (engelsk).

Studio leilighet (self-catering)

Studio leilighetene består av ett rom, her bor og sover du. Skolen eier flere hus med slike studio leiligheter, som ligger 15-20 min gange fra skolen. Alle har moderne møbler, TV, ISDN breiband tilkobling, studieplass og oppbevarings skap.
Studioene er nyoppusset til en høy standard, ligner mest på fin hotellromstandard, og alle har egen dusj og toalett. Noen av studioene har små kjøkken, mens andre deler et større felleskjøkken, ofte delt mellom 3-4 studio.
Det er sengetøy, handkler og kjøkkenredskaper.
Ved ankomst krever skolen et £200 depositum, sopm returneres minus £25 for utvasking av studioet ved avreise, så sandt ingenting er ødelagt.

Disse studio leilighetnene er rimelige priset sammenlignet med tilvarende leiligheter i London, og gir deg god valuta for pengene. Passer godt for studenter over 25+ år som ønsker å være helt uavhengige, og bo nær skolen. Dette er den eneste innkvarteringen med "eget" kjøkken fasiliteter.

Klikk her for å laste ned PDF Faktablad om Hampstead skolen sine Studio leiligheter, på engelskLast ned faktablad om Hampstead Studios (engelsk).

Belsize Hostel - studenthjem

Belsize Hostel ligger i et fint boligstøk ca. 25 min gange, eller 15 min med buss fra skolen. De har dobbeltrom, trippelrom og noen få enkeltrom som en må bestille som Bed & Breakfast pluss middag mandag t.o.m. fredag. Dersom du ønsker enkeltrom venligst gi oss ett andrevalg. Hostellet har et stort restaurant område, noen fellesrom og en hage. Du må dele bad og toalett, og de rengjøres en gang for dagen. Det er faste mattider. Fasilitetene er generellt rene, men "basic" som kan forventes på et ungdomsherberge.

Belize Hostel passer for studenter som ønsker å bo i et stort internasjonalt hostel, og ha fordeler av å være sammen med andre studenter.
Klikk her for å laste ned faktablad om Belsize Hostel (engelsk).Last ned faktablad om Belsize Hostel (engelsk).

Bartrams Hostel (kun for kvinner) - studenthjem
Bartrams Hostel ledes as nonner, og de tillater kvinne fra alle religioner å bo hos de. Studenthjemmet ligger i en fin bydel i Hampstead, like ved "the Royal Free Hospital", ca 30 min gange fra skolen. Gode fasiliteter og utmerket atmosfære som er avslappende og vennlig.
Studentene har sin egen nøkkel og det er ingen tid du senset må være hjemme igjen.

Du bor i enkeltrom med Bed $ Breakfast og middag mandasg t.o.m. torsdag. Passer for kvinnlige studenter somønsker å bå i et stort og velordnet hostel.

Klikk her for å laste ned faktablad om Bartrams Hostel (engelsk).Last ned faktablad om Bartrams Hostel (engelsk).

Kings Residence (kun om sommeren)
Kings er et College til University of London, og de har store studentresidenser på den over gaten for Hampstead School of English. I løpet av skoleåret er det University of London studenter som bor her, men om sommeren er det tilgjengelig for Hampstead studenter.

De aller fleste rommene er enkeltrom, og en deler felles bad og toalett som rengjøres en gang for dagen. Det er en stor restaurant hvor de serverer buffet frukost og middag. Det er bare 2 min gange til skolen. Kan bestilles som Bed & Breakfast eller som halvpensjon med frukost og middag.

Kings Residence passer for studenter som kommer til Hampstead om sommeren og som ønsker å bo veldig nær skolen.

Klikk her for å laste ned faktablad om Kings Residence (engelsk).Last ned faktablad om Kings Residence (engelsk).

Hylem Hostel (kun om sommeren)
Hyelm Hostel er et stort studenthjem som ligger 20 min gange fra skolen. Alle rom er dobbeltrom og har halvpensjon, med felles bad og toalett (som deles av 3-5 rom).

De tillater ikke at kvinner og menn deler samme rom, og studenthjemmet er fint og har moderne fasiliteter og det er populært sted blandt studentene.Passer for studenter som ønsker å bo i et stort internasjonalt studenthjem, og ha den fordel av å være sammen med mange andre studenter.
Gjestehus og Hotell

Det er mange gjestehus og hotell nær skolen, som kun tilbyr frukost (ingen middag).
Denne innkvarteringen er den dyreste valgmuligheten, og det er private fasliteter og daglig rengjøring.

Tilbake SIOC hovedsiden


Sist oppdatert 20.02.2008
Foto: Hampstead School of English og Morten A. Larsen SIOC - Copyright © SIOC Study In anOther Country AS

The Hampstead School og English, London England: 553 Finchley Road , London NWS 7BJ

The Hampstead School og English, London England: 553 Finchley Road , London
The Hampstead School og English, London England: 553 Finchley Road , London
The Hampstead School og English, London England: sett fra resepsjonen
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
Hampstead Studio Building. Photo: Morten A. Larsen SIOC
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
 
 
SIOC Study In anOther Country AS
Postadresse: Postboks 1850 Nordnes, NO 5817 Bergen
Besøksadresse: Strandgaten 96, 2 etg. Bergen

Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03 , Mobil: +47 975 63 700
Epost: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen