Skolebrosjyre 2008. Hampstead School of English. PDF fil 3.5 Mb Prisliste 2008. Hampstead School of English. PDF fil 0.3 Mb  
 
Engelskkurs
Alle kursene er laget slik at de skal være stimulerende og motivere studentene til å lære engelsk hurtig og gjøre store fremskrit på kort tid. Du kan begynne hver mandag hver uke.
Read more about the program English 15 om morgenen
Morgen klasseundervisningen konsentrerer seg om å forbedre alle aspekt ved din engelsk. Kurset går over tre leksjoner hver dag, og du får ca en times lekser hver dag. Totalt 15 leksjoner i uken.

English 15 om ettermiddagen
Generell engelsk undervisning er også tilgjengelig om ettermiddagene.Innhold er likt som morgen undervisningen, som konsentrerer seg om å forbedre alle aspekt ved din engelsk. Kurset går over tre leksjoner hver dag, og du får ca en times lekser hver dag. Totalt 15 leksjoner i uken.

Engelsk 20
Engelsk 20 kurset har i 5 leksjoner i tillegg til morgen underfvisningen. Målet er å forbedre dine engelsk tale og kommunikasjons kunnskaper.

Engelsk 25
Målet med dette kurset er også er å forbedre dine engelsk tale og kommunikasjons kunnskaper.
Det er mer intensivt, og tilbyr i 10 leksjoner i tillegg til Morgen 15 kurset.

Engelsk 30
Engelsk 30 kurset har 30 leksjoner i uken, og tilbyr en kombinasjon av morgen og ettermiddags kursene.
Dette er skolens mest intensive kurs.

Engelsk 25, eller 30 inkludert Business
Kurset er laget for studenter med mellomnivå eller høyere engelsknivå, som trenger engelsk i forretnings,- eller yrkessammenheng. Kurset har 15 leksjoner pr uke med "Morning" kurset og 10 leksjoner pr uke med forretningsengelsk.

Engelsk 25 eller 30 inkludert "English for Tourism"
Dette kurset er designet for å forberede studenter til forskjellige eksamener i English for Tourism. Vennligst ta kontakt for mer info.

Engelsk 25 eller 30 inkludert IELTS
Denne IELTS eksamen er designet for studenter som ønsker å studere ved et engelsk universitet eller college. Kurset passer for studenter med engelsknivå minimum "øvre mellomnivå", og kurset har 15 leksjoner pr. uke med morgen undervisning, fulgt av 10 leksjoner pr. uke med IELTS eksamens forberedelser.

Engelsk 25 eller 30 inkludert TOEIC
TOEIC er en viktig kvalifisering for studenter som trenger å forbedre sitt engelsknivå i en jobb relatert situasjon. Kurset har 15 leksjoner pr. uke med morgen undervisning, fulgt av 10 leksjoner pr. uke med TOEIC eksamens forberedelser. Målet med kurset er å forbedre dine testresulteter så hurtig som mulig.
Engelsk 25 eller 30 inkludert TOEFL
TOEFL er en eksamen for studenter som ønsker å søke opptak ved et americansk universitet eller college. Kurset har 15 leksjoner pr. uke med morgen undervisning, fulgt av 10 leksjoner pr. uke med TOEFL eksamens forberedelser. Undervisningen konsentrerer seg om øvelses tester og TOEFL test teknikker.
Universitets forberedende kurs
Dette kurset har 15 leksjoner med morgenundervising, og 10 leksjoner pr. uke med engelsk for akademiske hensikter, samt 2 privatleksjoner pr. uke.
Engelsk for yrkesprofesjonelle - Professional English
Dette kurset har 15 leksjoner pr. uke med "English 15 mini-group" med maksimum 8 studenter i klassen, og 10 leksjoner med spesialist privatundervisning.
Akademisk Studie År program 15 / Akademisk Studie År program 25
disse kursene varer i 24, 36 eller 48 uker. Studentene har 15 leksjoner om morgenen. På Akademisk Studie År 25 er det 10 tillegs leksjoner med følgende valgmuligheter: Forretningsengelsk, Engelsk for turistnæringen, IELTS, TOEFL, TOIEC eller ferdigheter..
Cambridge Eksamens kurs
Kursene har fastsatte datoer (vennligst se prislisten) og de er kun for studenter som har registrert seg for eksamen. I tillegg til å ha en nivåtest, må studentene ta og bestå en test for å kunne bli tatt opp til dette kurset.
GMAT
Skolen tilbyr et GMAT kurs som fokuserer på fleksibilitet og er skreddersydd for å passe til den enkeltes behov.
Super Intensiv IELTS
Dette kurset har fast start og sluttdato (vennligst se prislisten) og det varer i 2 uker. Dette kurset tilbyr IELTS eksamensforberedelser.
Super Intensive TOEFL
Dette kurset har fast start og sluttdato (vennligst se prislisten) og det varer i 2 uker. Dette kurset tilbyr TOEFL eksamensforberedelser.
Engelsk i London
Dette kurset har 15 leksjoner pr. uke om morgenen, og et ettermiddags sightseeing program med kulturelle og historiske steder av interesse, eller steder som det bare er gøy å dra til!
Mini Grupper
De følgende kursene er også tilgjengelige i Mini Grupper - undervisning med maks. 8 studenter. Engelsk 15, Engelsk 25, Engelsk 30 og Profesjonell Engelsk. ( Vennligst se prislisten ).


Tilbake SIOC hovedsiden


Sist oppdatert 20.02.2008
Foto: Hampstead School of English og Morten A. Larsen SIOC - Copyright © SIOC Study In anOther Country AS

The Hampstead School og English, London England: 553 Finchley Road , London NWS 7BJ

The Hampstead School og English, London England: 553 Finchley Road , London
The Hampstead School og English, London England: sett fra resepsjonen
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
 
 
 
SIOC Study In anOther Country AS
Postadresse: Postboks 1850 Nordnes, NO 5817 Bergen
Besøksadresse: Strandgaten 96, 2 etg. Bergen

Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03 , Mobil: +47 975 63 700
Epost: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen