Skolebrosjyre 2008. Hampstead School of English. PDF fil 3.5 Mb Prisliste 2008. Hampstead School of English. PDF fil 0.3 Mb  
 
Innkvartering i Hampstead
Read more about the program Familie
Du kan bo hos en lokal vert, som kan være en typisk "familie" med far, mor og barn, eller et samboerpar eller single personer som ofte er pensjonerte.
London er en kosmopolitisk storby med mange forskjellige mennesker fra ulike bakgrunner. Dette gjenspeiles i skolens familier.

Alle vertsfamiliene liker å ønske utenlandske studenter velkommen i sitt hjem, og de behandler studentene som en del av familien, og de forventer at de tilpasser seg familielivet og rutinen. Du spiser som regel maten sammen med familien og tilbriger en del tid sammen. Det er til en hver tid ikke mer enn 3 voksne studenter innkvartert i samme familie.

Skolen forsikrer seg om at det kun er en student med samme morsmål i huset, dersom det ikke er andre omstendigheter som f.eks. studenter som reiser sammen, eller ved spesifikk forespørsel. Men skolen kan ikke garantere at de kan skaffe delt dobbeltrom for studenter som reiser alene, men de vil forsøke så godt de kan.

De fleste familiene tilbyr frukost og et kveldsmåltid (halvpensjon) tilgjengelig som hel uke eller halv uke mandag t.o.m. torsdag valgmulighet, men det er også mulighet å bestille familie som bed breakfast (kun frukost). Generelt sett ankommer studentene familien på søndag, og reiser hjem på lørdag etter endt kurs. En innkvarterings uke reknes fra søndag til lørdag kl 12:00.

Vertsfamiliene passer for studenter som ønsker å erfare det å leve i et "typisk London hjem".
Studentene bør være villige til å tilpasse seg familiens daglige rutine og dele og utveksle kulturelle forskjeller.

Superior Familie
Denne innkvarteringen er den samme som familie, men du har ditt eget bad/toalett, vanligvis "en-suite" i sammenheng med rommet du har.
Det er veldig få slike innkvarteringer, så det er fint om du setter opp et andrevalg ved bestilling. Slik innkvartering passer fint for studenter som er villig til å betale litt ekstra for eget bad/toalett.

Multi-stay / private hjem

Multistay er store privateide hjem hvor mer enn 3 voksne studenter bor samtidig (4+ voksne). Rommene leies ut til studenter, og eieren eller "manageren" er tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle problem med innkvarteringen, som studentene måtte ha. Det er faste mattider for middag, og du det er felles bad og toalett. Noen "multistays" har felles områder hvor studentene kan slappe av og se på TV, mens andre hus kun har et fellesrom.

Denne type innkvartering kan bestilles som Bed & Breakfast eller halvpensjon. Passer godt for studenter som ønsker å bo i relativt uavhengig liv, men samtidig ha komfort og få mye for pengene. Studetene kan ha liten kontakt med de andre gjestene og eieren. Ser man bort fra de faste måltidene, er du helt fri til å komme å gå som du selv ønsker.
Klikk her for å laste ned PDF Faktablad om Familie, Superior Familie og Multistay, på engelskLast ned faktablad om Familie, Superior Familie og Multistay (engelsk).

Studio leilighet (self-catering)

Studio leilighetene består av ett rom, her bor og sover du. Skolen eier flere hus med slike studio leiligheter, som ligger 15-20 min gange fra skolen. Alle har moderne møbler, TV, ISDN breiband tilkobling, studieplass og oppbevarings skap.
Studioene er nyoppusset til en høy standard, ligner mest på fin hotellromstandard, og alle har egen dusj og toalett. Noen av studioene har små kjøkken, mens andre deler et større felleskjøkken, ofte delt mellom 3-4 studio.
Det er sengetøy, handkler og kjøkkenredskaper.
Ved ankomst krever skolen et £200 depositum, sopm returneres minus £25 for utvasking av studioet ved avreise, så sandt ingenting er ødelagt.

Disse studio leilighetnene er rimelige priset sammenlignet med tilvarende leiligheter i London, og gir deg god valuta for pengene. Passer godt for studenter over 25+ år som ønsker å være helt uavhengige, og bo nær skolen. Dette er den eneste innkvarteringen med "eget" kjøkken fasiliteter.

Klikk her for å laste ned PDF Faktablad om Hampstead skolen sine Studio leiligheter, på engelskLast ned faktablad om Hampstead Studios (engelsk).

Belsize Hostel - studenthjem

Belsize Hostel ligger i et fint boligstøk ca. 25 min gange, eller 15 min med buss fra skolen. De har dobbeltrom, trippelrom og noen få enkeltrom som en må bestille som Bed & Breakfast pluss middag mandag t.o.m. fredag. Dersom du ønsker enkeltrom venligst gi oss ett andrevalg. Hostellet har et stort restaurant område, noen fellesrom og en hage. Du må dele bad og toalett, og de rengjøres en gang for dagen. Det er faste mattider. Fasilitetene er generellt rene, men "basic" som kan forventes på et ungdomsherberge.

Belize Hostel passer for studenter som ønsker å bo i et stort internasjonalt hostel, og ha fordeler av å være sammen med andre studenter.

Klikk her for å laste ned faktablad om Belsize Hostel (engelsk).Last ned faktablad om Belsize Hostel (engelsk).

Bartrams Hostel (kun for kvinner) - studenthjem
Bartrams Hostel ledes as nonner, og de tillater kvinne fra alle religioner å bo hos de. Studenthjemmet ligger i en fin bydel i Hampstead, like ved "the Royal Free Hospital", ca 30 min gange fra skolen. Gode fasiliteter og utmerket atmosfære som er avslappende og vennlig.
Studentene har sin egen nøkkel og det er ingen tid du senset må være hjemme igjen.

Du bor i enkeltrom med Bed $ Breakfast og middag mandasg t.o.m. torsdag. Passer for kvinnlige studenter som ønsker å bå i et stort og velordnet hostel.

Klikk her for å laste ned faktablad om Bartrams Hostel (engelsk).Last ned faktablad om Bartrams Hostel (engelsk).

Kings Residence (kun om sommeren)
Kings er et College til University of London, og de har store studentresidenser på den over gaten for Hampstead School of English. I løpet av skoleåret er det University of London studenter som bor her, men om sommeren er det tilgjengelig for Hampstead studenter.

De aller fleste rommene er enkeltrom, og en deler felles bad og toalett som rengjøres en gang for dagen. Det er en stor restaurant hvor de serverer buffet frukost og middag. Det er bare 2 min gange til skolen. Kan bestilles som Bed & Breakfast eller som halvpensjon med frukost og middag.

Kings Residence passer for studenter som kommer til Hampstead om sommeren og som ønsker å bo veldig nær skolen.

Klikk her for å laste ned faktablad om Kings Residence (engelsk).Last ned faktablad om Kings Residence (engelsk).

Hylem Hostel (kun om sommeren)
Hyelm Hostel er et stort studenthjem som ligger 20 min gange fra skolen. Alle rom er dobbeltrom og har halvpensjon, med felles bad og toalett (som deles av 3-5 rom).

De tillater ikke at kvinner og menn deler samme rom, og studenthjemmet er fint og har moderne fasiliteter og det er populært sted blandt studentene.Passer for studenter som ønsker å bo i et stort internasjonalt studenthjem, og ha den fordel av å være sammen med mange andre studenter.
Gjestehus og Hotell

Det er mange gjestehus og hotell nær skolen, som kun tilbyr frukost (ingen middag).
Denne innkvarteringen er den dyreste valgmuligheten, og det er private fasliteter og daglig rengjøring.

Tilbake SIOC hovedsiden


Sist oppdatert 20.02.2008
Foto: Hampstead School of English og Morten A. Larsen SIOC - Copyright © SIOC Study In anOther Country AS

The Hampstead School og English, London England: 553 Finchley Road , London NWS 7BJ

Hampstead Studio Building. Photo: Morten A. Larsen SIOC
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
The Hampstead School og English, London England
 
 
 
 
SIOC Study In anOther Country AS
Postadresse: Postboks 1850 Nordnes, NO 5817 Bergen
Besøksadresse: Strandgaten 96, 2 etg. Bergen

Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03 , Mobil: +47 975 63 700
Epost: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen