Telefaks nr. til kontoret på Stord Klikk her for å sende oss en epost. Klikk her for hovedsiden - skoleoversikten. Telefon nr. til kontoret i Bergen Birger's mobil Telefaks nr. til kontoret i Bergen Adresse: SIOC DA, Boks 806, N-5404 Stord, Norway Team SIOC - Morten Birger. Klikk her for kart og info om Bergen kontoret vårt.
 
Språkskolen INSTITUT DE TOURAINE i Tours, Frankrike
INSTITUT DE FRANÇAIS in Villefranche Språkskolen INSTITUT DE TOURAINE i Tours, Frankrike

Vår franske språkskole ligger i den nydelige landsbyen Tours, ikke langt fra Paris.

Denne skolen er en av to private språkskoler som er godkjent av Lånekassen for Tilretteleggingsstipend

Tilretteleggingssemester: Du kan også søke om støtte til tilretteleggingssemester. Inntill ett semester med språkkurs ved et fransk universitet, ved språksenter tilhørende L'Alliance française eller eksamenssentra godkjent av CIEP og dermed Lånekassen 2012 Liste iht Lånekassen. Tar du kurs utenom universitet må det lede fram mot DELF eller DALF. Opplæringen må være på fulltid, med minimum 15 undervisningstimer per uke, og vare i minst tre måneder. Dersom søkeren ikke begynner på en utdanning innen ett år etter fullført språkopplæring, blir ikke lån gjort om til utdanningsstipend. Utvekslingsstudenter vil ikke kunne få denne typen støtte.
Kravet er at skolen er DELF eksamenssenter og CIEP godkjent i Frankrike.
Lær fransk i Loire-dalen, med utsikt over rivieraens fineste havn. Koselig strand, gode restauranter herlig atmosfære!

Språkkursene er velutviklet og effektive, og
du "stuper" rett inni det franske språket uten tilflukt i ditt eget morsmål !

Skolen er 100 år og de har undervist flere genersjoner.


Liste over eksamenssentra godkjent av CIEP og dermed Lånekassen PDF

INSTITUT DE TOURAINE i Tours, Frankrike tilbyr flere franskkurs for yrkesprofesjonelle, voksne studenter og ungdom som ønsker å forbedre sine taleferdigheter i fransk.

Skolen ligger i en staselig bygning fra 1800-tallet i sentrum av Tours, og den er ett av de ledende språkinstitutt i Frankrike. Den ble grunnlagt i 1912 som en del av Universitetet i Tours, og på det meste lærer mer enn 500 studenter fransk ved skolen.

De har et "mediatek", bibliotek med aviser og datamaskiner, og for en ekstra kostnad arrangeres utflukter og guidede turer. Deltakerne kan også bli med universitetets idrettslag som tilbyr mange aktiviteter til redusert pris.

Språkkurs:
Express kurs 15 eller 20 timer med 55 minutter per uke har kursstart hver mandag, og klassene har gjennomsnittlig 6-10 deltakere.
Express satser kan leses før standard kurset begynner.

Standard kurs omfatter 20 timer av 55 minutter per uke. På lavere nivåer blir undervist i hovedsak språklige, midtre og avanserte nivåer til fransk kultur og samfunnsliv, kunsthistorie, fransk litteratur og oversettelse. Klassene består av et gjennomsnitt på 15 deltakere, bortsett fra når samtalen er på timeplanen og studentene delt inn i to mindre grupper.

Fra juli til september er rekreasjons og utflukts programmet mer omfattende enn i andre deler av året.

Nøkkelen til taleferdighet er tale og enda mer tale - KUN PÅ FRANSK - i forskjellige situasjoner, ved å bruke det grunnleggende ordforrådet en trenger for hverdagslig konversajon. Selvom det skriftlige språket også utvikles, så blir det muntlige uttrykket hele tiden vektlagt iløpet av dagen i konstant og spontane samtaler med læreren, dermed eliminerer en omsetting til morsmålet og en lærer hurtig og mer.

Studentene skaper sitt eget studium basert på deres personlige mål. Kursene er organisert i samsvar med det felles europeiske rammeverket.

Innkvartering

I Tours, kan du velge mellom innkvartering i en familie, leilighet / rom i byen eller studenthjem.

Familie: Enkeltrom eller dobbeltrom i en familie med 2/3-pension (halvpensjon mandag - fredag og helpensjon i helgene). Dobbeltrom bare for 2 pers. som reiser sammen. Avstand til skole varierer.

Studio: Studio leilighet med kjøkkenkrok, dusj og WC. Vanligvis er avstand til skolen ca 20 minutter til fots.

Student Residence: enkeltrom eller dobbeltrom i studentboligene på halvpensjon og delt bad. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene. Dobbeltrom bare for 2 personer som reiser sammen. Boligen ligger 5 minutters gange fra skolen.

Student Residence: (juni-august) Enkelt rom med eget bad og felles kjøkken. Du kan også bestille studio ved opphold i enkelt eller dobbeltrom med eget bad og kjøkkenkrok.

Dobbeltrom bare for 2 pers. som reiser sammen. På Residence data rom og gratis Wi-Fi i fellesrom, men på rommet til en kostnad på ca € 6 (ca 55 €) pr måned.

Det tar ca 20 minutter å gå til skolen.

Språkskolen INSTITUT DE TOURAINE i Tours, Frankrike Språkskolen INSTITUT DE TOURAINE i Tours, Frankrike Språkskolen INSTITUT DE TOURAINE i Tours, Frankrike Språkskolen INSTITUT DE TOURAINE i Tours, Frankrike Språkskolen INSTITUT DE TOURAINE i Tours, Frankrike

Siden er laget av Morten © SIOC AS

 
SIOC AS, Boks 806, N-5404 Stord, Norway
Telefon: +47 53 41 15 75, Telefaks: +47 53 41 78 66, Mobil: +47 975 63 700
Email:       info@sioc.no
Webside: www.sioc.no
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen
INSTITUT DE TOURAINE, Tours i Frankrike
Franskkurs
Eksamen og diploma
Spesifikke franskkurs program
 • Tre-ukers kurs
 • To-ukers kurs (sivilisasjon
 • kveldskurs
 • Spesialiserte kurs
 • Fransk for business
 • Fransk for turisme
 • Medisinsk fransk, etc.
 • Sommerkurs for franske lærere (juli og august)
 • Spesifikke kurs organisert på forespørsel for grupper eller enkeltpersoner