DELF / DALF eksamen

Institut de Touraine er en godkjent eksamen senter for DELF / DALF undersøkelser og Paris Chamber of Commerce and Industry undersøkelser.
DELF (First Certificate på fransk) og DALF (Certificate of Proficiency på fransk) er nasjonale vitnemål utstedt av departementet for utdanning, høyere utdanning og forskning. De er en offisiell anerkjennelse av utlendingenes kunnskap, bruk og beherskelse av det franske språket.

DELF har 4 nivåer nd DALF 2 nivåer, noe som fører til forskjellige sertifiseringer basert på Common European Framework of Reference for Languages??:
- DELF A1
- DELF A2
- DELF B1
- DELF B2
- DALF C1
- DALF C2
Målgruppe:

Utenlandske statsborgere og franske statsborgere født i et ikke fransktalende land og ikke ha en fransk videregående eller høyere utdanning kan gå opp til Diplôme d'Etudes en Langue Française (DELF - første sertifikat) eller Diplôme Approfondi de Langue Française (DALF - ferdighet) undersøkelser.

Eksamen sentre
Eurocentres Amboise og Institut de Touraine er to eksamen sentre godkjent av Centre International d'Etudes Pédagogiques (CIEP) og av Orleans-Tours Education Authority (Rectorat - Universitetet i Tours), og dermed også godkjendt av Lånekassen i Norge.

Amboise sentrum ligger 15 km fra Tours og enkelt nås med tog og buss.


SIOC AS www.sioc.no