SIOC AS Study In anOther Country 55 32 81 02
 

IS Aix-en Provence språkskole. Franskkurs.

Franskkurs
Innkvartering
Transport/ Reise til Aix, kart
Fritids aktiviteter
FAQ - spørsmål & svar
Skolens akkrediteringer
Prisliste franskkurs 2013
Prisliste innkvartering 2013

Presentasjon: lærere og ledelse

Student guide & skoleinfo 1.4Mb
Tidligere klienter & foretaks liste

Fotoalbum skolebesøk

IS Aix en Provence franskkurs språkskole
IS Aix en Provence franskkurs språkskole

IS Aix en Provence franskkurs språkskole

Vår franske språkskole i Aix en Provence ligger i fine omgivelser like ved sentrum og bare 33 km fra Marseille og Middelhavet.
Terassen på skolen. Her kan du slappe av med venner og nyte solen.
Koselig kafe like ved skolen, og gaten nedover til sentrum.

Språkkursene til IS Aix-en-Provence har blitt utviklet gjennom 35 års virkssomhet, og er tilpasset alle nivåer i Fransk språk. Skolen har en nydelig beliggenhet i vakre Aix-en-Provence, som ligger 30 min fra Marseille og Middelhavet.

IS Aix-en-Provence er et internasjonalt språk institutt som har spesialisert seg i å undervise fransk for voksne utlendinger i mer enn 35 år. Skolen er registrert i Frankrike med Institutt for utdanning som en privat skole for høyere utdanning. Skolen ble grunnlagt av den svenske stiftelsen Folkuniversitetet som er knyttet til Universitetet i Stockholm og har filialer i Tyskland, Storbritannia, Sverige og Spania.

IS Aix-en-Provence er en "non-profit-making" organisasjon og medlem av kvalitets nettverkene Souffle, EAQUALS og IALC.

IS skolen i Aix en Provence, er en av våre mest spennende skoler i Frankrike. Skolen tilbyr et rikt utvalg av kurs både for studenter og voksne, som ønsker å lære fransk. Ønsker du å utforske Provence, er det en fantastisk måte å gjøre dette på ved å studere fransk om formiddagen, og ta del i skolens aktiviteter om ettermiddagen, og i helgene.Hvert år har skolen rundt 1000 studenter som kommer fra hele fem kontinenter (mer enn 40 nasjonaliteter).
Dette kulturelle mangfoldet skaper rikdom i klassene: livlig utveksling og debatter går hånd i hånd med en atmosfære som er både ivrig og vennlig.

Skolen tilbyr også firmaer og organisasjoner, spesialtilpassede kurs og flere grupper kommer til IS Aix-en-Provence hvert år på språkkurs.

Vår skole har en gjennomsnittlig størrelse som muliggjør gemyttlighet og relasjoner i hverdagen.

Språkskolen ligger i Aix-en-Provence, og holder til i et tidligere privat herskapshus med fin sjarm, noen hundre meter fra det yrende folkelivet i sentrum av byen.

Skolen ligger i en gate med en fin allé, som på varme sommerdager skygger fint for solen. Det er 15 klasserom, et multimedia ressurssenter, en solrik terrasse og et rom for Internett og selvstudier.

Vi ønsker deg velkommen til AIX EN PROVENCE!

 
SIOC AS, Boks 806, N-5404 Stord, Norway
Telefon: +47 555 32 81 02, Telefaks: +47 53 41 78 66, Mobil: +47 975 63 700
Email:      info@sioc.no
Webside: www.sioc.no
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen