Telefaks nr. til kontoret  på Stord Klikk her for å sende oss en epost. Klikk her for hovedsiden - skoleoversikten. Telefon nr. til kontoret i Bergen  Birger's mobil Telefaks nr. til kontoret i Bergen Adresse: SIOC DA, Boks 806, N-5404 Stord, Norway Team SIOC - Morten  Birger. Klikk her for  kart og  info om Bergen kontoret vårt. Skole brosjyre 2008 - ILA Institut Linguistique Adenet - Montpellier, Frankrike Franskkurs prisliste 2008 - ILA Institut Linguistique Adenet - Montpellier, Frankrike Påmeldings betingelser for  ILA Institut Linguistique Adenet - Montpellier, FrankrikeLanguage Travel Magazine "Star Award" vinner  i 2006 og 2007.  En av de 4 vinnerskolene i Frankrike.
SIOC AS
- ILA skolen - Franskkurs - Innkvartering - Aktiviteter - FAQ - Første skoledag - Kart - Transport - Hvorfor ILA -
PrislisteFranskkurs prisliste 2008 - ILA Institut Linguistique Adenet - Montpellier, Frankrike - Påmeldingsskjema
 

Den sjarmerende universitetsbyen Montpellier er hovedstaden i Languedoc-Roussillon regionen, med 260 000 innbyggere hvorav en firedel er universitets studenter.

Montpellier har flotte historiske bydeler med smale pittoreske gater, og elegante private herskaphus fra tidlig på 1900 tallet. Byen har mange historiske skatter og den kalles for "Ville d'Art" - Kunstbyen. Her finner du mange gatemusikere og artister, samt mange festivaler som bidrar til kulturlivet i byen. Den varme middelhavs atmosfæren legger du fort merke til i dagliglivet , og du ser Montpellier åpne seg som et amfiteater mot middelhavet sine lange sandstrender og laguner med store kolonier med rosa flamingoer.

Montpellier tilbyr mange spennende utfluktsmuligheter med sin fine beliggenhet mellom Provence, Camargue, Cevennes fjellene og Pyreneene. Litt lenger i innlandet frister fasinerende daler, elver og maleriske landsbyer.

Denne regionen er også den største vindyrkings området i verden, og de har utmerkede viner som en kan utforske og smake.Klimaet er utmerket, og sommeren varer helt til slutten av oktober. Du kan lett sitte på en utendørskafé om vinteren. Her i Montpellier skinner solen mer enn 300 dager om året. Du er hjertlig velkommen.

ILA Institut Linguistique Adenet ligger i gaten "Grand Rue Jean Moulin" som er en av de mest attraktive adressene i hjertet av Montpellier's historiske bydel.

Her ligger fotgjenger distriktet med mange små butikker og stedets typiske kaffibarer. Skolen ligger rett ovenfor den imponerende Handelskammer bygningen. Skolen er en stilfull herskapsbolig fra tidlig på 1900 tallet som flere ganger har blit gjengitt i bøker om Montpellier. Det flotte inngangspartiet hjelper til å bevare sjarmen, selvom skolen er utstyrt etter moderne standarder.

Skolen ligger bare få steg fra de solrike terassene på "Place de la Comédie" som er hovedtorget med dens fasinerende operahus. De grønne lungene til "Esplanade Charle de Gaulle" og alle monumentene og interresante historiske steder er alle innen kort gange fra skolen.

Hovedbusstasjon og togstasjonen med TGV togene er bare 3 min. gange fra skolen, og like ved går bybanen som tar deg til leilighetshotellet ved elven.


Franskkurs oversikt

Innkvarteringsmuligheter

Å ha den riktige innkvarteringen er en vesentlig del av oppholdet. Siden alle har forskjellige behov for innkvartering, forskjellige vaner og ulike måter å leve på er vårt innkvarteringskontor glad for å kunne gi deg et stort utvalg for alle typer behov :

ILA har en hovedskole og ett ekstra lokale de bruker i juli og august.
Hovedskolen ILA1 har 12 romslige klasserom, et lite bibliotek, et kaffirom med 22 flatskjerm PC'er med bredband og tilgang til internet og epost gratis. Resepsjonen er ved inngangen, og skolen totalt 470m2 med air-condition i alle rom..

ILA 2 tilbyr høykvalitets klasserom i andre etasje i en moderne bygning. Dette senteret har nylig blit renovert og det har 8 klasserom og huser booking og skole administrasjons kontoret. Her har studentene tilgang til 5 flatskjerms PC'er med bredband tilgang til interett og epost gratis. Hele ILA 2 har air contition. Total flate er 235 m2.

Undervisningen foregår i forholdsvis små klasser med maks. 10 studenter, noe som bidrar til aktiv deltaking i undervisningen. Gj.snitt er 8 studenter i klassen.
Utstyr: TV,video og videokamera, kassetspillere for lytteøvelser, et lite bibliotek med bøker, blad, aviser og PC'er med gratis internett og epost.

Språkskolen er anerkjent av flere autorisasjoner og foreninger som IALC hvor de er fullverdig medlem, CSN i Sverige og Bildungsurlaub i Tyskland.
Alle lærerene har fransk som morsmål, og de er alle har mye erfaring og kvalifisering til å undervise fransk for fremmedspråklige.

Skolens interaktive metode legger mye vekt på muntlig kommunikasjon i det moderne franske språket samtidig som du lærer de skriftlige aspekene av språket. De bruker moderne audio-visuelt material, inkl. filming av studentene med videokamera for å fremme deres bruk og uttale av språket.


Temperatur i Montpellier:

Måned Gj. snitt Min. Maks.
November - Desember - Januar
11°C
 6°C
16°C
Februar - Mars - April
14°C
 9°C
18°C
Mai - Juni
17°C
14°C
25°C
Juli - August
26°C
20°C
33°C
September
24°C
18°C
27°C
Oktober
18°C
13°C
22°C
ILA - Institut Linguistique Adenet språkskole i Montpellier, Frankrike. Côte d'Azur
Hovedskolen ligger til venstre ved det blå skiltet på veggen.
Undervisning i ett av klasserommene
Hvor ligger Place de la Comedie?
Tramway - trikken i Montpellier.
Leilighetshotell***
Fransk vertsfamilie i Montpellier
Stranden ved Montpellier, 15 min med buss
 
Sist oppdatert 16.03.2008© SIOC Study In anOther Country AS
 
SIOC Study In anOther Country AS
Postadresse: Postboks 1850 Nordnes, NO 5817 Bergen
Besøksadresse: Strandgaten 96, 2 etg. Bergen

Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03 , Mobil: +47 975 63 700
Epost: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen