Telefaks nr. til kontoret på Stord Klikk her for å sende oss en epost. Klikk her for hovedsiden - skoleoversikten. Telefon nr. til kontoret i Bergen Birger's mobil Telefaks nr. til kontoret i Bergen Adresse: SIOC DA, Boks 806, N-5404 Stord, Norway Team SIOC - Morten Birger. Klikk her for kart og info om Bergen kontoret vårt.        Adresse: SIOC DA, Boks 806, N-5404 Stord, Norway Telefaks nr. til kontoret Birger's mobil Telefon nr. til kontoret Klikk her for hovedsiden - skoleoversikten. Klikk her for å sende oss en epost :)
 
Vi har 3 språkskoler i Perth, Australia: ACE Australian College of English - KaplanAspect - Eurocentres ved Southern Cross University
Perth skyline sett fra Kings Park. Foto : Morten A. Larsen 2007
Klokketårnet i Perth "Bell Tower" - Foto: Morten A. Larsen SIOC
Hay Street i Perth. Foto: Morten A. Larsen SIOC
Cottesloe stranden 20 min. fra Perth sentrum med buss eller tog - Foto: Morten A. Larsen SIOC
Perth er hovedstaden i Western Australia, og en av de mest solskinnsrike byene i Australia. Perth ligger ved det indiske hav, og byens fine sandstrender ved Cottesloe og det fantastiske havet som er ideelt for svømming, snorkling og dykking. Perth har en unik koloni av vennlige delfiner som holder til nær land, og byen er populær med sine rene omgivelser, vennlige innbyggere og rimelige levekostnader. Byen ligger ved elven Swan River som bukter seg nedover til Fremantle og de vakre strendene. Her kan du også reise ut og oppleve Rottnest Island og leige en sykkel åg nyte dagen med sol, bad og oppdagelser. Perth har et fantastisk klima, fint landskap og et veldig sikkert student miljø.

Perth er en "ung" og livlig storby med ca 1.9 mill innbyggere livfull, kjendt som "Australias svar på California". Her er klimaet så godt som perfekt, med en snitt temperatur på 28°C om sommeren (des-feb) til 18°C om vinteren (jun-aug).

De vakre strendene på vestkysten er lett tilgjengelige bare 20 min. med buss eller tog fra sentrum. Byen og sentrum er moderne, med et unikt og kosmopolittisk kultur- og natteliv i Subiaco og Northbridge. Du vil snart oppdage Kings Park som ligger som et smykke og overser sentrum. Her samles mange i helgen og nyter parken og den fine utsiketen, har familie utflukter og felles BBQ på de oppsatte felles grillene. Innbyggerne i Perth kaller parken for "byens sjel og hjerte" og de har et godt og "laid back" forhold til det meste. Du merker fort at de er veldig høflige og hjelpsomme i Perth. De sier veldig mye "sorry" og "please", kanskje det er det fine været som gjør at de er så hyggelige og imøtekommende her i Perth og Australia.

Velkommen til Perth!
ACE Australian College of English Perth, Australia
ACE Australian College of English i Perth - kart til skolen
ACE Australian College of English i Perth, Australia. Skolen ligger i det gule huset og klasserom i 1. og 6 etg i bygningen bakenfor hovedskolen - Foto: Morten A. Larsen SIOC
ACE Perth er en dynamisk skole som er kjendt for å være en av Australias beste språkskoler. Den ligger noen minutter fra Northbridge, Perth’s ’night spot’, og bare 300 meter fra Swan River, nær shopping, kaféer og gratis offentlig transport med Red CAT bussene like ved skolen. Du vil oppleve ACE sin grundighet og høye kvalitet, samt lett tilgang til strender, vinsmaking og ”the outback”.

I tillegg til mange klasserom har skolen også multimedia senter med PC'er og flatskjermer, samt gratis internett og epost, bibliotek og felles oppholdsrom. De har en aktiv studentklubb som heter "The Boomerang Club", som på fritiden ordner mange aktiviteter, som f.eks seiling, tennis, surfing, byvandringer og andre utflukter til nærliggende steder av interesse..
 • En stor moderne, personlig og god språkskole med god atmosfære. PC rom og gratis internett
 • Workit ™ arbeid og engelskstudie program
 • Ligger nær sentralbanestasjonen, parken og CBD Central Business District.
 • Nøye plassering i ditt nivå som følge av din muntllige og skriftlige nivåtest
 • Helårs engeleskkurs for alle nivå, 1 leksjon = 60 min. Kursstart hver mandag. Mange kurs og spesialkurs og forretningsengelsk.
 • Cambridge PET, FCE, CAE, FCE. IELTS og TOEIC eksamensforberedende kurs. LCCI forretnings engelsk eksamen.
 • Engelsk + Dolphin Discovery Programs. Engelsk + surfing og generelle engelskkurs.
 • Maks 15 studenter i klassen, lavere snitt. Maks 12 i klassen for Cambridge eksamens kursene.
 • 19 klasserom, 28 PC'er med gratis internett og språkprogram, 200 - 400 studenter i uken. 40% Europa, 40 % Asia og 20 % Latin America
 • Familie, Backpacker hostel, B&B, Leiligheter og hotell.
Akrediteringer:
NEAS Australia English Australia IALC - En krevende internasjonal kvalitetssikrings organisajon
Aspect College Perth, Australia
KaplanAspect - Skolebilder - kart til skolen - Påmeldingsskjema
Aspect ILA Perth, Australia språkskolen, nær Kings Park - Foto: Aspect Skolen holder til i et n forretningsnybygg i handlestrøket West Perth, 10 min gange fra Kings Park. Skolen er komfortabel og ytterst moderne. De har 18 klasserom med klimaanlegg og alt tenkelig utstyr for effektiv språklæring, samt et utlånsbibliotek, et senter for selvstudier og en moderne datalab med gratis e-post og internettilgang. Her finner du også et fellesrom hvor studentene lager kaffe og te.

På engelskkurs med Aspect kan du veksle mellom intensive arbeidsøkter og avslappende fritidsaktiviteter som kino-, teater- og restaurantbesøk. I tillegg tilbyr vi deg organiserte utflukter til bl.a. Cohunu Koala Park, hvalsafari, helgeturer til "the Outback" og til Rottnest Island. De arrangerer også omvisninger i Perth og Fremantle. Grillfester på stranden hører også selvfølgelig med!
 • sentral moderne, intim og god middelsstor språkskole med god atmosfære.
 • 18 godt utstyrte klasserom med klimaanlegg. Engasjerte og motiverende lærere.
 • Nytt datarom med flatskjermer og gratis internett, godt bibliotek, multimedia senter og romslig student fellesrom med kjøkken.
 • Innkvarteing i vennlige og velkommende "Aussie" familier i enkeltrom, student residenser, B&B eller i delte leiligheter sammen med andre studenter. "Shared Housing" kan også ordnes.
 • "Red CAT" bussen stopper nær skolen på stopp nr 23 West Perth.
 • Nøye plassering i ditt nivå som følge av din mundtlige og skriftlige nivåtester
 • Helårs engelskkurs for alle nivå, 1 leksjon = 50 min. Kursstart hver mandag.
 • Maks 15 studenter i klassen, snitt 12.
 • Mange ulike fritidsaktiviteter og utflukter, en del er gratis og noen er til selvkostpris.
Perth skolevideo 8.2 Mb

Akrediteringer:
NEAS Australia
Aspect Perth, Australia faktablad om skolen University placement info
Aspect Perth, Australia faktablad om skolen Sammarbeids avtaler,
med andre skoler for videre studier i Australia.
Eurocentres Perth, Australia

Eurocentres Perth - kart til skolen

Språkskolen Eurocentres Perth, Australia. Foto: Eurocentres

Eurocentres skolen i Perth ligger i hjertet av det sentrale forretningsstøket i byen. I same skolebygget ligger også en av Australias ledene Hotellskoler - The Australian School of Tourism and Hotel Management. Byens buss og jernbanesstasjon ligger også nærheten av skolen. Yellow CAT gratis bussen stopper rett utenfor skolen.

Eurocenters skolen har moderne og velutstyrte undervisningslokaler med eget språklaboratorium, internett and epost tilgang. Selvsagt finner du også gode fellesrom og romslige lyse klasserom.

I fritiden arrangeres det mange aktiviteter som, skolens BBQ, lære å bølgesurfe, dra på sykkelturer, delta i fotballkamper (trening), volleyball, baseball, lære å spille cricket og ”Aussie rules football”. Er du glad i sport og fysisk krevende aktiviteter, så er Perth byen for deg. Her kan du drive med klatring, å vindsurfing, bølgesurfing, kitesurfing, golf, hesteridning, dykking og mye mer.

Er du kultur interessert, så arrangeres det også utflukter til kunstgallerier, teatre og filmkvelder.

 • Kvalitet er skolens førsteprioritet og en fremgangsrik læring ved hjelp av nyskapende kursprogram.
 • Nøye utvalgte vertsfamilier og regelmessige kontroller.
 • Nøye plassering i ditt nivå som følge av din muntllige og skriftlige nivåtest.
 • Kvalitetskontroll gjennom regelmessig internkontroll, jevnlige innspeksjoner fra nasjonale myndigheter og den internasjonale kvalitets-organisasjoner
 • Moderne og godt utstyrt skole.
 • Helårs engelskkurs for alle nivå, 1 leksjon = 50 min, Kursstart hver mandag.
 • 10 klasserom, læresenter, bibliotek, PC rom med gratis internett og epost.
 • Nasjonaliteter på skolen 46% vest Europa, 40 % øst Europa, 11 % Asia og 1 % Latin America
  Kurskatalog 6.8 Mb - Australia sidene 0.5 Mb - Eurocentres Perth, Australia Student Pre-departure Guide Prisliste 2007 - Eurocentres Perth, Australia . Skole portrett og skole fakta. skolefakta - Eurocentres Perth, Australia Student Pre-departure Guide Pre-departure Guide
Akrediteringer:
NEAS Australia English Australia
Noen linker:
CAT bussrutene i Perth, kartet viser busstoppen og hvor skolene ligger.
Student info for Australia

Visum: Visumplikt. Turistvisum for inntil 3 måneder utstedes rutinemessig. Passet må ha gyldighet 3 måneder lenger enn det planlagt opphold i Australia.

Vanligvis får en turistvisum for opphold intil 12 uker ved kjøp av flybilletten, men det kommer ann på reisebyrå osv. dersom reisebyrået ikke ordner visumet kan du ordne det på denne linken http://www.eta.immi.gov.au/ klikk da på "apply for ETA".
Pris AUD 20, ca 110 NOK

Strøm/telefon:
240 V – God mobiltelefondekning i de store byene, varierende i distriktene

Nødtelefoner:
000 – Gjelder nødtelefoner til både ambulanse, politi og brannvesen. SOS-International København +45 70 10 50 50.
Euro Centre – Sydney (Europeiske Reiseforsikring) +61-2-9247 2700. Utenriksdepartementets døgnbemannede saksbehandlervakt +47 22 24 35 62

Tips:
I den sørlige delen av Australia, og i hovedsteaden, kan det være kaldt vinterstid (mai-aug.). Varme klær anbefales. I nord er det gjennomgående varmt hele året. Australierne er vennlige og uformelle i omgangstonen.

Ambassade:
Norge har ambassade i Canberra, samt honorære konsulater i Adelaide, Brisbane, Bunbury, Darwin, Fremantle, Hobart, Melbourne, Sydney.
Ambassadens telefon: +61-2-6273 3444; E-post: emb.canberra@mfa.no. Internett: www.embassies.mfa.no

Ambassade i Norge:
Australia har ingen ambassade i Norge, men Norge er sideakkreditert fra den australske ambassade i København: Dampfærgevej 26, 2 sal, 2100 København Ø, Tel. : +45 70 26 36 76, Faks : +45 70 26 36 86, E-post: Australian.embassy@mail.dk
Australia har et honorert konsulat i Oslo: Jernbanetorget 2, 0106 Oslo, tel: 22 47 91 70. Visum utstedes av den australske ambassaden i Berlin, tel. : +49 30 88 00 880

Nasjonale helligdager:
Australia Day 26. jan., ANZAC Day 25. april, Dronningens fødselsdag i juni, Labour Day i oktober.

Åpningstider:
Banker; 0930-1600 man-tors, 0930-1700 fredag. God tilgang på minibanker i byene. Butikker 0900-1730.
Matvarebutikker har ofte åpent til langt på kveld. Offentlige kontorer 0900-1600.
ALTO (Association of Language Travel Organizations): a FIYTO association of over 200 language schools and language travel agents from more than 40 countries. Objectives of Alto are to encourage 'in country' learning of foreign languages among people throughout the world, promote professionalism and high standards of service, protect the clients of ALTO members. FIYTO (Federation of International Youth Travel Organisations) : the mission of Fiyto is to promote and protect the identity of youth travel and advocate the special identity of young travellers and their right to affordable services. Fiyto members can be found in more than 70 countries on all continents. GWEA (Global Work Experience) : a FIYTO association promotes the work exchange sector on all levels - globally, internationally, regionally and locally. GWEA's primary aim is to profile work experience programs for young people throughout the world as a way to assist in the development of friendly peaceful relations and to strengthen cultural and economic ties among nations. IALC (International Association of Language Centers): a worldwide association for language schools. There are currently 89 members teaching seven languages in 21 countries. All IALC member schools are regularly inspected and must follow the IALC code of ethics. Ministère français du Travail: France Langue is registered as a professional continuing education institution by the French Ministry of Labor. CSN (The Swedish National authority for financial aid for students) accredit France Langue as a higher education institution. Fle.fr (Français Langue Etrangère - French as a foreign language) : regroups 43 Fle centers. They commit themselves to provide quality teaching by constantly giving priority to the quality of classes, by favoring the ongoing proficiency of their teachers, by encouraging educational innovation within the angle of the Common European Framework of Reference for Languages. Club Français du Tourisme des Jeunes (French club for youth tourism) : a Maison de la France association is a guarentee of reliability, service quality and professionalism. Members work together to promote France abroad. Bildungsurlaub : in Germany, the following "Länder" accredit a working holiday for those who would like to take French classes at France Langue - Hamburg, Schleswig-Holstein, Niedersachsen and Berlin.
 
SIOC Study In anOther Country AS
Postadresse:
Pb 1850 Nordnes
Strandgaten 96, 2.etg
NO 5817 Bergen, Norge/ Norway

Besøksadresse: Strandgaten 96, 2 etg. Bergen >> se kart

Epost kontor: info@sioc.no
Bergen: Tel.  55 32 81 02 - Faks: 55 32 81 03
Stord:   Tel.  53 41 15 75 - Faks: 53 41 78 66 
Mobil: Birger Reinhardt Larsen   975 63 700 birger.larsen@sioc.no   Daglig leder
Mobil: Morten A. Larsen           917 76 273 morten.larsen@sioc.no  Web master og språkskole konsulent


Siden ble laget av Morten A. Larsen SIOC, og sist oppdatert 18.05.2007 Copyright © SIOC Study In anOther Country AS
France Langue Språkskolen i Paris. Rue Sfax 2