Adresse: SIOC DA, Boks 806, N-5404 Stord, Norway Telefaks nr. til kontoret i Bergen  Birger's mobil Telefon nr. til kontoret i Bergen Klikk her for hovedsiden - skoleoversikten. Klikk her for å sende oss en epost. San Diego, California USA
 
Språkskoler i San Diego, California USA: ASPECT International Language Academies, og LSI Language Studies International.
Aspect språkskolen ligger flott til ved sentrum i La Jolla utenfor San Diego, og LSI språkskolen ligger i sentrum nær Balboa parken og dyrehagen.
 
LSI Language Studies Internationa San Diego, California LSI språkskolen ligger sentralt til mellom flyplassen og sentrum San Diego, nær noen av USA's beste strender og byens attraksjoner. Den holder et høyt akademisk nivå og er godkjent av ACCET, "Accreditation Council for Continuing Education & Training" som autoriseres av "the US Department of Education". De har et fyldig og variert utfluktsprogram hele uken, og weekendturer til nærleggende byer som Los Angeles og Las Vegas. Mange engelskkurs, akademiske skoleår, TOEFL eksamenskurs, forretningsengelsk og semesterkurs samt yrkes erfarings program med utplassering i bedrifter og firma innen ditt arbeidsfelt.
Skolen har maks 14 studenter i klassen, men gj.snitt er 10-12.
Du blir tatt godt hand om og får personlig oppfølging hele veien.

>
SIOC skolebesøk fotoalbum skolen og sentrum.

> San Diego oversiktskart og adresse til skolen >> les mer om skolen og språkkursene
San Diego    
Aspect ILA Aspect ILA San Diego språkskolen Aspect språkskolen ligger flott til i strandbyen La Jolla like utenfor sentrum San Diego, hvor du finner noen av USA's beste strender. Skolen har lyse klasserom, multimedia lab., student losje, selvstudie rom og bibliotek. Den holder et høyt akademisk nivå, og er godkjendt av ACCET.
De disponerer flotte leiligheter "Apartment La Cima" som har 2 basseng, boblebad, internettcafe, treningsrom og er nær shopping og kjøpesenter.
Det er et variert aktivitetsprogram hele uken, med bl.a. turer til Los Angeles og Las Vegas, vinsmaking på nærliggende vingårder, sportsaktiviteter, grillfester, båtturer på havnen, kvelder i Gaslamp District i sentrum San Diego, Sea World, Disneyland og Legoland.
Mange engelskkurs, akademiske skoleår, TOEFL eksamenskurs, forretningsengelsk og semesterkurs samt yrkes erfarings program med utplassering i bedrifter og firma innen ditt arbeidsfelt.
Skolen fører strengt oppmøte, og du må ha mer enn 80% og bestå "enkle" prøver for ikke å miste studentvisumet.
Skolen har maks 14 studenter i klassen, men gj.snitt er 10-12.
Du blir tatt godt hand om og får personlig oppfølging hele veien.

>> Se kart og adresse til skolen.
>> Se Aspect San Diego skolevideo Windows Media PlayerApple QuickTime
La Jolla i
San Diego
 

Velkommen til San Diego, California USA

San Diego harbour. Tall Ship and Submarine
Red Trolley - trikken i San Diego
Santa Fe jernbane og Red Trolley stasjon. Surfliner tog til  Los Angeles, Union Station
San Diego

USA kart som viser byene vi representerer språkskoler. Du kan klikke på byene for  lett å kunne bytte mellom byene... Klikk her for New York City  språkskolene Klikk her for Boston  språkskolen Klikk her for San Diego og La Jolla  språkskolene Klikk her for San Fransisco og Berkeley skolene San Diego er best kjent for sitt gode og milde klima, milelange sandst render, vannsport aktiviteter og temaparker. Du kan surfe, svømme, spille golf, dykke, seile og vindsurfe - San Diego er et rekreasjons paradis....
Byen betegnes som en av de kjæreste og vennlige amerikanske stedene. Lokalisert på den sørligeste enden av California, like ved grensen til Mexico, er San Diego og dens nærliggende områder med flott natur og mangfold.

Stillehavet, fjellene og ørkenen er alle innen kort avstand til San Diego. Byen som ofte kalles "Americas finest" tilbyr et livlig kunst og kulturell scene, og det er hundrevis av restauranter, museum og butikker. Et godt sted å begynne å utforske byens hjerte er med "The Old Town Trolley tour" som tar deg med rundt i sentrum og byens mange interssante og historiske steder.

San Diego har mye å tilby ens besøkende, "Old Town" gamlebyn som ble bygd av spanske nybyggere i 1769, er dette 6 kvartal store området den eldste delen av San Diego. Preservert som en statspark, med historiske hus og mange restauranter, museum og handverks butikker.

La Jolla som ligger litt lenger mot nord. Du kan nå denne fine strandbyen med trikken til flyplassen og buss nr 30 eller 34 fra flyplassen til La Jolla.

San Diego har en stor marinebase med store hangarskip og Tomcat jagerfly, lokalisert like over broen til strendene Coronado Beach og Silver Strand Beach. Litt nord øst for San Diego ligger Miramar flybasen hvor TopGun jagerflypilot programmet for USA's beste piloter trente på kampflyging. Det var her handlingen til filmen TopGun med Tom Cruise ble lagt.

For å dra til Los Angeles, kan du ta Amtrak toget fra Santa Fe togstasjonen i nede ved havnen. Det koster 26$ og det går sakte nok til at du om dagen få du se strendene langs San Clement og surfere som nyter livet på bølgene. Det er mange strandhus som ligger rett på stranden, og en tenker på The Beach Boys fra Huntington Beach og TV serier som Pacific Blue når en ser den milelange stranden bukte seg langsetter kysten.

Eksterne Linker:
Mer info om San Diego
: www.signonsandiego.com - www.sandiego.org

San Diego strender - Coronado Beach - Silver Strand State Beach

Fritidsaktiviteter: Balboa Bark - San Diego Zoo - Wild Animal Park - Old Town San Diego - Havneturer 1 og 2
San Diego havnen Seaport Village: Butikker, gallerier og restauranter med alt fra antikviteter til videospill, og hotdog til gourmet mat.

San Diego museum guide - Sea World - Legoland - Science Center og IMAX - Lær å surfe med Surf Diva "The Original All Girls Surf School"

San Diego Sports Arena: San Diego Sockers professional soccer team, og San Diego Griffins ice hockey, skøyteshow og sirkus.

Transport - "Red Trolley" og busser

Sist oppdatert: 16.09.2005 © SIOC Study In anOther Country - Foto: Morten A. Larsen SIOC

 
SIOC Study In anOther Country, Boks 806, N-5404 Stord
Besøksadresse: Strandgaten 96. 2.etg, Bergen
Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03, Mobil: +47 975 63 700
Email: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten Are Larsen