Adresse: SIOC DA, Boks 806, N-5404 Stord, Norway Telefaks nr. til kontoret i Bergen  Birger's mobil Telefon nr. til kontoret i Bergen Klikk her for hovedsiden - skoleoversikten. Klikk her for å sende oss en epost. San Fransisco og Berkeley, USA
 
Språkskole i San Fransisco: ASPECT International Language Academies, og språkskole i Berkeley: LSI Language Studies International.

Aspect språkskolen ligger flott til like ved inngangsporten til Chinatown i San Fransisco, studentresidenser og finansområdet. LSI skolen i Berkeley ligger 25 min. med BART toget fra sentrum, og like nedenfor det berømte Universty of California i Berkeley. Skolen er innen rimelig kort gåavstand til de fleste vertsfamilier og studentresidens.LSI og Aspect skolene tilbyr mange av de samme kursene og utfluktene, men tilbyr forskjellig beliggenhet. Aspect ligger midt i sentrum San Fransisco, mens LSI ligger i universitetsbyen Berkeley.

ASPECT San Fransisco Escuela de Idiomas Nerja språkskolen Escuela de Idiomas Nerja språkskolen Aspect språkskolen ligger flott til 5 etg. like ved siden av porten til Chinatown og 15 min. gange fra studentresidens Ventaggio Suites og Ansonia Abbey som begge har gratis bruk av DSL linje for internett og laptop tilkobling. Skolen har 5 lyse klasserom, multimedia lab., student lounge, selvstudie rom, bibliotek og en takterasse. Skolen holder et høyt akademisk nivå, og den er godkjendt av ACCET.
Mange engelskkurs, TOEFL eksamenskurs, forretningsengelsk og semesterkurs samt yrkes erfarings program med utplassering i bedrifter og firma innen ditt felt.
Skolen fører strengt oppmøte, og du må ha mer enn 80% og bestå "enkle" prøver for ikke å miste studentvisumet.
Skolen har maks 14 studenter i klassen, men gj.snitt er 10-12.
Du blir tatt godt hand om og får personlig oppfølging hele veien.


>
SIOC skolebesøk fotoalbum skolen og student residenser.
> San Fransisco kart og adresse til skolen.
> Se Video Windows Media PlayerApple QuickTime
San Fransisco
 
 
Klikk her for å lese mer om Nerja skolen og spanskkursene de tilbyr. Escuela de Idiomas Nerja språkskolen Escuela de Idiomas Nerja språkskolen LSI språkskolen holder et høyt akademisk nivå og den er ACCET godkjendt. De har mange engelskkurs og TOEFL eksamenkurs. Studentene har tilgang til 13 PC'er med gratis internett og engelske læreprogram på CD for selvstudie.
Inkvartering er i vertsfamilier eller på student residens Tau House som ligger 30 min gange fra skolen. Skolen fører strengt oppmøte, og du må ha mer enn 80% og bestå "enkle" prøver for ikke å miste studentvisumet.
Skolen har maks 14 studenter i klassen, men gj.snitt er 10. Gode avbestillings vilkår.
Du blir tatt godt hand om og får personlig oppfølging hele veien.

> SIOC skolebesøk fotoalbum LSI skolen og Berkeley.
> Se kart og adresse til skolen, San Fransisco og BART kart.
> Les Mer om LSI Berkeley engelskkurs og skolen.
Berkeley
 

USA kart som viser byene vi representerer språkskoler. Du kan klikke på byene for  lett å kunne bytte mellom byene... Klikk her for San Fransisco og Berkeley skolene Klikk her for San Diego og La Jolla  språkskolene Klikk her for Boston  språkskolen Klikk her for New York City  språkskolene San Fransisco er svært koselig og vennlig by, og det er ikke uten grunn de kaller seg for "the most laidback and friendliest city in the world".

Det er få byer i USA som kan måle seg med San Fransisco sin fasinerende historie og skjønnhet. Fra de fasjonable Haight-Ashbury og Castro distriktene med sine viktorianske hus, til utsikten fra Golden Gate broen fra 1937 som binder sammen San Fransisco med Marin County, til flotte parkanelegg og de berømte kabelvognene som du kan stå på utsiden av på vei opp og nedover Nob Hill, akkurat som du ser på film fra San Fransisco.

San Fransisco er en kompakt by hvor du møter et mangfold av ulike stilarter, spennende mennesker, mange berømte steder å besøke som Fishermans Warf nede ved Pier 43 som er viden kjendt for sine italienske fiskerestauranter og mange butikker langs Jefferson Street.
Fra Pier 39 kan du dra på båttur ut til Alcatraz øyen og oppleve mystikken rundt dette berømte fengeslet. Her sonet berømtheter som "Machinegun Kelly" og Al Capone.

North Beach som er den italienske bydelen med mange gode pasta restauranter og jazz klubber. Det spansktalende Mission District er et populært sted for natteliv med mange gode salsa danseklubber, barer og mexicanske tapas restrauranter.

Andre steder av interesse er Guierdelli Square, Lombard Street med sine 8 skarpe svinger fra 1920 tallet og flotte blosterhager, Chinatown, Japantown, French Quarter, Museum of Modern Art, Union Square, Coit Tower, Trans America Pyramid Building, Lafayette Park, Pac Bell Park som er San Fransisco Giants baseball stadion, og 3 Com Park som er San Fransisco Forty Niners fotball stadion.

Det er mye å se og oppleve i San Fransisco, og skolene har hver uke et spennende og variert aktivitets og utfluktsprogram som turer til Yosemite nasjonalpark, Los Angeles og Las Vegas. Bare en time utenfor sentrum kommer du til vindistriktet i Napa Valley.

Berkeley ligger 25 min. med BART undergrunnstoget fra sentrum. Toget har flere linjer, men du tar det som går til Richmond og går av ved Downtown Berkeley. Turen koster 3.10 US$ og du kjøper billetten ved en av automatene. Berkeley er viden kjent for å være hjem til det berømte "the University of California", og det var her Kronprins Haakon studerte og bodde.

Berkeley er en fargerik studentby med mange gode multinasjonale restauranter, gatekafeer, kaffebarer, kinoer og bokhandlere.
Det er alltid noe på gang her, fra teaterstykker til konserter og underholdning. LSI skolen ligger midt i hjertet av byen, og for $20 pr. uke får du tilgang til mye av fritidstilbudene til universitetet som f.eks utendørs badebasseng og treningsanlegg.

Golden Gate Bridge fra 1937. Foto:
Kabelvognen opp Powel Street. Foto: Morten A. Larsen SIOC
Fishermans Warf. Foto:
Viktorianske hus ved Haight-Ashbury utenfor sentrum. Foto:

Sist oppdatert: 30.09.2005 © SIOC Study In anOther Country

 
SIOC Study In anOther Country
Postadresse: Postboks 1850 Nordnes, NO 5817 Bergen
Besøksadresse: Strandgaten 96, 2 etg. 5004 Bergen

Telefon: +47 55 32 81 02, Telefaks: +47 55 32 81 03 , Mobil: +47 975 63 700
Epost: info@sioc.no
Websider: www.sioc.no - www.language-studies.com - www.enforex.no - www.donquijote.no - www.international-house.no
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen