Institut de Francais, Villefranche sur Mer

Franskkurs generelt
Innkvartering
Undervisnings metoder
Nivå, timeplan & måltider
Kart og transport til skolen
Fritids aktiviteter
Prisliste og kurs kalender 2014
Referanser
Presse omtale

Link til byinfo Villefranche

INSTITUT DE FRANÇAIS in Villefranche
Villefranche sur Mer, France

Denne franske språkskolen ligger fint til i den solrike Middelhavs-blå franske rivieraen. Denne maleriske fiskelandsbyen som er foreviget i mange kjente filmer, er et sted du sent vil glemme. Vi er sikre på at ditt opphold her blir en vidunderlig
og uforglemmelig opplevelse.

Skolen holder til i et luksuriøst provencalsk hus, i skråningen ved havnen til Villefranche-sur-Mer, med utsikt over Middelhavets fineste havn, ca 5 km fra Nice og en kort kjøretur fra Cannes og Monte-Carlo.

Vår franske språkskole ligger i den nydelige fiskelandsbyen Villefranche, like ved Nice, og ikke langt fra Monaco.
Lær fransk i sør Frankrike, med utsikt over rivieraens fineste havn. Koselig strand, gode restauranter herlig atmosfære!

Spaniakart hvor språkskolene våre er lokalisert Språkkurset er velutviklet og effektivt, med en nydelig beliggenhet i vakre Villefranche, som har en av rivieraens beste sandstrender. Minimumsalder er 21 år. Ikke noe typisk gjensyn med skolebenken, men en øyeåpner på flere nivåer enn det språklige.

INSTITUT DE FRANÇAIS i Villefranche, tilbyr et 2 til 4 ukers franskkurs for yrkesprofesjonelle og voksne studenter som ønsker å tilegne seg hurtige taleferdigheter i fransk. Kurset varer i 8 ½ timer med 2 måltider på skolen 5 dager i uken, hele året gjennom.

Skolen ble grunlagt i 1969, og dens målsetting å utvikle naturlig taleevne ved bruk av sitt unike konsept "Total Approach" som kombinerer en effektiv audio-visuell metode og virkelighets dialoger i et "kun fransk" språk miljø.

Ingenting kan sammenlignes med denne intensive "Total Approach" til fransk, spesielt når den brukes i en heldags fordypning i fransk, og motiverende dialoger i små grupper.

Riktignok, i dette verdensberømte stedet, med et mangfold av kulturelle aktiviteter og sportsaktiviteter som skolen tilbyr for å gjøre din fransk læring en rik og uforglemmelig opplevelse. Metoden de brukes kan med rette kalles for "mangfoldig fransk fordypning"

Fransk fordypning i seg selv menes at studenten rett fra starten av kurset "stuper" rett inni det franske språket uten tilflukt i hans eller hennes eget morsmål.

I kurset Mangfoldig Fransk Fordypning, går studenten gjennom varierte språklige aktiviteter iløpet av dagen. Dette for å kunne imøtekomme muntlig fransk fra alle vinkler i alle typer situasjoner fra audio-visuell undervisning, språk laboratorie, spill, filmer, sanger, lage en TV reklame, rollespill i hverdagslige eller profesjonelle situasjoner, diskusjoner rundt lunsjbordet med lærer, kvelds utflukter med lærere med mer.

Slik at ved slutten av dette intensive, alt omsluttende franskkurs, vil studenten klare å snakke korrekt fransk, og bli forstått i hverdagslige konversasjoner. Helt nybegynnere vil klare å si mye av det de ønsker å si, enkelt og korrekt.

Nøkkelen til taleferdighet er tale og enda mer tale - KUN PÅ FRANSK - i forskjellige situasjoner, ved å bruke det grunnleggende ordforrådet en trenger for hverdagslig konversajon. Selvom det skriftlige språket også utvikles,så blir det muntlige uttrykket hele tiden vektlagt iløpet av dagen i konstant og spontane samtaler med læreren, dermed eliminerer en omsetting til morsmålet og en lærer hurtig og mer.

Så, litt etter litt klarer studenten å tilegne seg en instinktiv taleferdighet og fortrolighet med det franske språket, som ofte er umulig med "formell" og upersonlig tradisjonell klasseromsundervsning.

Temperatur i Villefranche-sur-Mer, Frankrike.

Gj. snitt °c
Januar
Februar
Mars
April
Mai
Juni
Juli
August
Sept.
Okt.
Nov.
Des.
Dag °C
14-16
13-15
 15-16
17-19
20-22
24-26
27-30
27-30
25-27
21-24
17-19
14-17
Kveld °C
10-12
 9-11
 12-13  
14-16
17-19
21-23
24-27
24-27
22-24
17-20
13-15
 11-13
 
SIOC AS, Boks 806, N-5404 Stord, Norway
Telefon: +47 53 41 15 75, Telefaks: +47 53 41 78 66, Mobil: +47 975 63 700
Email:       info@sioc.no
Webside: www.sioc.no - www.malaca-instituto.no
Kontakt personer: Birger Reinhardt Larsen og Morten A. Larsen